Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I danas Jenna otplaćuje ogromne dugove zbog skupocjenih medicinskih tretmana njenog preminulog čovjeka. Amerika, zemlja snova... ...neispunjenih.
Dobro je da ima tu fondaciju... Valja otplatiti dug pijavicama.
Ne mora se komentarisati svaka vijest koju Klix objavi. Posao Klix-ovog novinara je da korisnicima prenese vijest, ucini informaciju dostupnom. To ne znaci da je citalac 'duzan' da iznese svoje 'ekspertno vidjenje'. Posebno, ako se to vidjenje (tradicionalno) poklapa sa podgrijavanjem kojekakvih netrpeljivosti, vrijedjanjem, psovkama, 'valjanjem' nebuloza i inace, 'razmisljanjem' koje granici ili jeste buncanje. A neka komentara... 'Pametnu' je uvijek dobro cuti.
jbg ne možeš bit debeo i imat dobru trebu mora te nešto spucat
fetišizacija smrti i patnje odlika svake savremene fejsbuk žene
tužno :( kako se čovjeku život za minut može okrenuti naopačke.. i opet je većina ljudi pohlepna i nezadovoljna, a ne znaju da je zdravlje najveće bogatstvo.
istina
To ti je zivot, pun uspona i padova.
ne znas kad ce te snaci....a mi se bavimo sitnicama :(
Pisete Jennifer koja je TAKODJE prezivjela rak mozga? Pa covjek nije prezivio Klixu dragi. Gasi komentare!