Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klikse, spali se. Učini uslugu komunikacionom prostoru. Niste se potrudili ni jednu bogdu da barem kontaktirate čovjeka i pitate ga vi za njegovu priču. Toliko vam je važan, da samo hladno prenosite američki generički patetični tekst. Pri tome još prevodite i tehnikaliju koliko taj tekst na njihovom portalu ima slova. Fuj
Našao sam i izvor: CNN. Ne govori se o slovima. Govori se o LIKOVIMA naslikanim na muralu. Dakle, LIKOVIMA kljikse!
hahhaha..joj levata..hahah..sramota mene za njega😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"U priči ima više od 400 karaktera." Jao Klixe može li jadnije ?
"U priči ima više od 400 karaktera." WTF!!! hahahahahaha
To ovdje nebi nikad mogao raditi, ovdje i talenti zavrse u kladionici.
Memo haljevac propali umjetnik
Svaka cast.....👍🏻👍🏻
Dođi nam oslikaj ove naše bljedolike Talgo vozove he he
'' U priči ima više od 400 karaktera.'' Zemljo otvori se!!! I vi sebe novinarima zovete. Onda ja čekam svoga Pulitzera.
E ovo je umjetnost.A ne onaj debilko kad isara citav grad sa Rulof, tacno ga treba dobro prebiti , odrediti kaznu par hiljada plus drustveni rad da sve prekreci.Isto je i za ostale sa onim natpisima , volim te , itd itd.
RULOF, SECO, HEMIA legende sarajevskih ulica
Sta mu dodje Paco Rabanne
@Sheik mama
@Sheik mama
Imao je 12 godina kada su on i njegova porodica otišli u Njemačku. Tada se i upoznao s grafitima. Naučio je slikati vježbajući s najboljim uličnim umjetnicima i crtao je na zgradama, tunelima i vozovima. Ovo je kaznjivo po Graffiti-Gesetz.
nemoj zaebavat :O
@thewhisper da, na sud ga treba. Jebbo njega.
ALAL ČUFTE...e ovo je nešto..a ne neka sranja što objavljujete