Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Los zrak nije opasnost za biciklistu u BiH, vec je to bjezanje od kamiona na ceati zbog nepostojanja prostora za bicillistu uz cestu. Biciklisti u BiH su jedni od najhrabriji ljudi koje sam imao priliku upoznati.
vozeći vanjskoj strani ceste, skoro po bijeloj liniji, biciklista doživi da mu se auto jako približi, skoro do kontakta.. pokušavaju neandertalci da te izguraju, valjda da vide kako lomiš vrat. Kad im mahnes da stanu, da im se naj.ebes majke, naravno seljacka glavurda ne smije. Uglavnom, sa cestovnjaka čovjek mora na hardtail ili full preći da ne bi izgubio glavu.
E ne može, čuj sad šatro oni najgori... nema smisla.. pa mi smo valjda najgori, evo raja iz Kladuše paniče još po Sarajevu...