Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je prelijepa ova djevojka na 4-toj slici . Inace iranke su zaista prelijepe zene ,
@ziganteli pa one koje su poružne
Misliš li na ovu u hidžabu ili bez njega ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čudno da u BiH niko od 10 000 ženskih udruženja ne poziva ove Iranke i daje im javni publicitet, bar djelić koji se daje islamskoj državi ! Ipak njima radi ovoga u domovini prijeti zatvor, a kada se u zapadnoj evropi zabranjuje nošenje hidžaba nemožeš opstat od brige domaćih medija koji nisu pdoložni islamofobiji ! Ovečkujemo da bar Deen i Božo Vrećo podrže kampanju, ako se već Penis Pizdić uzdržava u ime BiH !
KAd zrelo razmislim riječ je o koaliciji nepokrivenih sa iranskom underground LGBT scenom. Oba su pokreta naravno u islamskoj državi zabranjena.
Derpe
Hej, pusti kose pune polena! Ajde, baš u inat baba-rogama1 Opla, digni suknju iznad koljena, znam da kriješ čardaš u tim lijepim nogama! Babaroge - bule, nindže, itd.
@Jedan _od_mnogih Ja svojoj pjevam "Hajd` pusti kosu punu peruti ...."
@kje ...majstore šta da ti kažem... onda hidžab ili head & shoulders
Pridruzite se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoci za commie-ja . Iskljucena mu je struja pa ne moze u internet. Ravnogorski pokret sa Pala je vec donirao 28 KM, pridruzite se akciji .
Hej, pusti kose pune polena! Ajde, baš u inat baba-rogama1 Opla, digni suknju iznad koljena, znam da kriješ čardaš u tim lijepim nogama! Babaroge - bule, nindže, itd.
@Jedan_od_mnogih Hahaha...A da navrnes do hecima malo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Iranu mozes nosit sto god hoces...u Europi ne dolazi u obzir...kako bi bilo da neko u nekoj islamskoj zemlji proseta sa krizom oko vrata....ode glava...Europa je kršćanska i to morate prihvatiti
@CevapKita 90posto europljana ne zeli islam u europi....zivim za progres desnice u europi...desnica je svaki dan sve jaca
@CevapKita gdje ne zele muslimani krscane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepo im stoje. Da ih hodza samo vidi. Bili bi bicovani na sred ulice.
dobro trend, nego ima li kakvih para od cijele priče?
Ne probam biti zlonamjeran ali jednakopravnost zene i muskarca nece nikad i nigdje zavladati, ali koje drzave uspiju da pred zakonom tretiraju zenu i muskarca isto ondaje to dobra stvar,zivim u Americi dugo i ravnopravnost gdje su prava zena itekako ugrozena u nekim sferama zivota
tako su i sovjete razvalili uveli im zapadnu kulturu sistem se raspao sam
mislis da bi jednakopravnost zena dovela do raspada sistema?!
Sad kad im izvuku hadis o zabrani oblačenja u odjeću suprotnog spola, ograjisali su, nakarindžat će ih bičem ko volove.
To ovim nasim treba jer bzo ostaju bez kose pa da neozebu ili izgore po celavici ili medaljonu:)))
Ovako bi i kod nas trebali muskarci uraditi. Sve je vise zavijenih i maltretiranih zena.Uzimaju se iz ljubavi a poslije moraju biti muske sluge i predmet maltretiranja.
Zavijen je taj tvoj mali mozak.
Ovo je pokusaj zapada da nametne svoja shvatanja u tudjoj drzavi. Ne postoji danas islamska drzava ono u pravom smislu islamska. Nisam vidio licemjernije drzave od Saudije, a Iran nema veze sa onim nasim shvatanjem islama. Ponekad kazem sto je kod njih super legalizirana prostitucija, ozenis se na sedmicu dana. Svi ovi pokreti dobivaju ogromnu finansijsku podrsku zapada. Ona koja hoce da nosi hidzab, ne treba joj branit, ali nisam za minic na sred ulice. Neke norme trebaju postojati.
@alem88 nisi za minic na sred ulice? a garant se smatras tolerantnim :)
@Irreligionist Pa dosta sam liberalan. Nisam neko ko ce ti ista nametati, ali jesam za neke norme na drzavnom nivou. Za minic vala nisam. Jesam u kuci, to nije problem da se razumijemo :) Mada i u kuci mi se gadi kad djevojka u minicu sjedi pored svog oca. Danas je doslo vrijeme kad vidis dvoje muskaraca da se ljube na ulici da se to smatra normalnim i da to moras da smatras normalnim. To je pih, fuj i jos sta vec. Isto vrijedi i za hetero parove. Sjedim u tramvaju a ispred mene se zvale.
tobejarabi sad ce vas ajatolah nabit na kolac
Svaka im čast! Želim im sreću i da uspiju u svojoj borbi.
Bravo za ove muskarce koji su u stanju izdici se iznad straha od zena. Citava ta filozofija oko zamatanja zena pociva na strahu i manjku muskog samopouzdanja. Vrlo malo je tu dodira s moralom. Iranci su narod s tradicijom, imaju korjene i povijest vladanja samih sobom, oni ce se izvuci iz tog vjerskog ludila polako. Svaka cast!