Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja , liječili ga od druge bolesti, i ćorava koka zrno ubode
Sad se hiv moze izljecit ali coronaa ne heheh
Jeli hiv sida ili Adis
HIV (virus humane imunodeficijencije) uzrokuje bolest koja se zove SIDA (sindrom stecene humane imunodeficijencije). HIV u organizmu se moze kontrolisati do te mjere da ne uzrokuje stecenu imunodeficijenciju.
Naravno da postoje lijekovi ali nisu dostupni svakome to se odavno zna.... Bolesti su namjerno pustene radi prevelikog razmnozavanja ljudi da bi umirali vise nego se rađali al evo vam racku raja se voli zitigu
Da, ovakvi lijekovi su dostupni samo nadljudima koji zive duboko u zemljinoj kori okruzeni vibranijumom iz Wakande.
Vidis kako si ti sve shvatio, zato u zadnjih dvije hiljada godina imamo konstantan rast populacije, a u zadnjih 100 godina enorman rast populacije.
mi smo jos na cajevima, travama, limun , med...toliko nas je SDA unazadila sa medicinom