Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima prezime sa vjerom? Zasto ste toliko zapeli za Obradovic? Sad hocete reci da srbi ne mogu biti muslimani? Ili bosnjak ne moze biti pravoslavac? Koji apsurdistan je ovaj Balkan u pm!!!
Obradović? Sta reci a ne zaplakati.
@MoraInoFIeksibiIan Adžić je "po srpski" Hadžić (hadžija), Alilović (Halilović, Halil), Pašić (Paša). Ako su Paša, Hadžija i Halil bili srbi prije turaka, onda aferim.
@,sarajlija Kazi ti meni zasto se toliko bavite srpskom genetikom? Koji razlog? Koga tjera da se bavi "tudjom" genetikom? DA NIJE MOZDA NESTO STO IZJEDA TOG "ISTRAZIVACA" KOJI SUPLJIRA OVDE SA GLUPOSTIMA? ILI TI KOMPLEKSI I STVARNA ISTINA? UZMI IVU ANDRICA, PROCITAJ BIBAC..
Koliko smo zatucan i bolestan narod dokazuju topkomentari. Kaligrafija je inace vrlo cijenjena umjetnost lijepog pisanja ( kod civilizivanih ljudi) a moze se naci u vise kultura/religija , kao sto je Tibetanska, Indijska, Persijska, Islamska, Kineska i Zapadna kaligrafija. Munib je imao vrhunske ucitelje i time obogatio Bosnu sa svojom umjetnoscu
Bosnjaci kad tvrde da su u Srbima Turski geni automatski priznaju da su onda upravo Bosnjaci najcistiji Srbi. Evo ja kao Srbin im to priznajem
Trebalo bi znati, da se je u vrijeme Turskog osvanja i Srbije i Bosne, prodavcalo roblje po pijacama, legalno, ali ipak nisu zabranjene vjere niti su ruseni vjerski objekti. Ali da je bilo agitovanja i privilegija za muslimane, sigurno jest, dok u kasnijim periodima, nije bila nikakva privilegija za muslimane. Pa to je bio proces isti kao kada su krscanski misionari isli po svijetu i sirili krscanstvo. To nije nikakvo cudo.
Svaka cast Munibe, sta god da covjek radi kad to radi srcem onda uspjeh nece izostati
bolje bi mu bilo na bosanskom fino nesto da pise i da se obrije, jer ovako prepada normalan narod a i sam ne zna sta crta...A i vi klixovci stalno o bradonjama i zatupljenim fanaticima, dajte nesto korisno, prakticno moderno
bolje bi mu bilo na bosanskom fino nesto da pise i da se obrije, jer ovako prepada normalan narod a i sam ne zna sta crta...A i vi klixovci stalno o bradonjama i zatupljenim fanaticima, dajte nesto korisno, prakticno moderno
Moderno??? Je li ti se mama zigu sa dvojicom...!? Evo jedna moderna...
Brankovic mora da mu je brat.
Zasto ne pitate muniba koju su mu Slavu slavili, ovaj zasigurno zna...Isto tako kako mu se pradjed zvao..
ko biva, tvoji su pradjedovi bili hriscani i prije dolaska hrista, da ne kazem peruna i ekipe.
I sta sad sa tim? Jel on ima pravo da bira vjeru koju hoce? Sto ne pitas Vuka sto je prepisao od Uskufija rjecnik?
Evropski izgled, nema sta... A jos mi je interesantnije to da su neki i dalje uporni u izmisljanju neke satro nacije.. Obradovic? Staro "bosnjacko" prezime koje su nosili i nose neki od najvecih Srba... Sa vama uvijek neki cirkus.. Zauvijek cete biti islamizirani Srbi (da vas ne nazovem pravim imenom), i nista vise..
@MangupiCZ, zar mislis ti valju da su Turci koristili komdome kada su ti jahali prapak, ne dugo samo oko 500 godina? Naravno svi znamo kako je dosao Islam na ove prostore? Sta mislis kako su tvoji uzeli krscanstvo? Da li su te to ucili? Ne mislis valjda da si potomak Isusa?
@MoralnoFleksibilan, tako je!! Tvoje bakice su pljuvale tursku spermu nisu gutale:)), da ne ostanu trudne?? Dosuse Turci su uvijek u osmanskom carstvu koristili konsome:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
VJERNIK NE MOZE BITI OPUSTEN I BEZ BRIGA ISLAM JE VJERA OSJECAJNOSTI STA ZNACI OSJECAJNOSTI NE MOZES BITI OPUSTEN A DA ZNAS DA SE NEGDJE NEKO NEMA DOVOLJNO HRANE TUZAN JE , VI SE BRANITE IGNORISANJEM IGNORISANJE JE NAJGORE NESTO JER SE POKAZUJE BEZOBRAZLUK I ODBOJNOST PRAVI VJERNIK NISTA NE SMIJE IGNORISATI I ZATO KAZEM DA NISTE VJERNICI IGNORISANJE NE POSTOJI U ISLAMU TO JE PERFIDAN NACIN ODBRANE A U PRAVOM ISLAMU LJUDI SU POSTENI DOBRI OVO ZA OCE DANASNJE MUSLIMANE VAMA JE KARLEUSA UZOR ??
Ma mi smo najbolji ili najgori, mix turske sapunice indijskih filmova i hans kristijan andersen bajki likova
sve sto dolazi iznutra i sto je istinski je lijepo...ovo sto radi Munib posebno
Kak se pise klix na arapskom 😊
@Planck 👍
kako je islam mogao zabraniti crtanje, slikanje, vajarstvo. jedino što imamo u islamskoj umjetnosti je neka vrsta arhitekture i kaligrafija. realno dopušteno ono najdosadnije. kršćani su se oslobodili te ideje koju su židovi nametnuli ali muslimani nisu nikada. šteta.