Nagradna igra
0

Želite li osvojiti parfem Boss Orange for Men? Budite brzi!

Sarajevo-x.com
Sarajevo-x.com u saradnji s kompanijom ORBICO jednom sretnom čitaocu dodijelit će muški parfem Boss Orange od 60 ml.
Dovoljno je da nam se prvi javite s tačnim odgovorom na pitanje: Ko je zaštitno lice parfema Boss Orange?, napišete svoje podatke i pošaljete e-mail na [email protected].

Nagradna igra je otvorena do utorka do 12 sati, prvi čitalac koji je ponudio tačan odgovor bit će nakon toga obaviješten gdje i kada može doći po svoj poklon.

Boss Orange for Men je moćan miris koji utjelovljuje slobodan, optimističan i radostan duh muškarca. Taj muškarac je strastven, spontan i opušten. Kompozicija je intenzivno začinska sa notama svježe jabuke, vanilije, toplog tamjana i egzotičnog afričkog bubinga drveta.

Kao lice kampanje izabran je jedan glumac čiji izgled, ličnosti i opušten stav savršeno utjelovljuju imidž Boss Orange brenda. Fotograf kampanje je Steven Klein.

Boss Orange for Men dostupan je od 1. februara 2011. godine kao EDT od 60 i 100 ml (131.05 KM) uz prateću kolekciju, koja ubraja losion za brijanje od 60 ml i od 100 ml, balzam za brijanje od 75 ml, dezodorans u spreju od 150 ml i dezodorans u sticku od 75 ml.