Neodoljiv miris
0

Nina L’Elixir dostupan i damama u BiH

Sarajevo-x.com
Luksuzna esencija ljubavnog napitka, nazvana Nina L’Elixir, uskoro će biti dostupna i u parfimerijama u našoj zemlji. Intenzivna reinterpretacija parfema Nina Eau de Toilette, lansiranog 2006. godine i prodatog u više od 11 miliona primjeraka širom svijeta, omogućit će damama u BiH da se pronađu u neodoljivom mirisu.
Na površini ovaj parfem naslućuje tragove drskosti, živahne slobode, životnog užitka i prirodne svježine, za kojima slijede dublji i misteriozni tonovi. Bočica od 30 mililitara koštat će 80 KM, od 50 ml 115 KM, a najveća, od 80 ml 139 KM.

U ugodnoj atmosferi restorana "Četiri sobe gospođe Safije" ovaj parfem predstavljen je u ponedjeljak predstavnicama medija, koje su dobile priliku prve isprobati čaroliju ljubavnog napitka u bočici, kao i pjenušac od sastojaka koji se nalaze u parfemu.

Nina L’Elixir osmišljen je za modernu ženu koja zna kako da igra na kartu svog prirodnog šarma i zabavlja se time. Parfem je sladak, sočan i ukusan kao crvena jabuka. Karakterišu ga profinjene note jasmina i šumskog voća, koje kao iz magije izranjaju iz karameliziranog srca parfema pozivajući sva osjetila na doživljaj istinskog užitka. Svježe note karipskog limuna i limete daju Nina Elixir parfemu energiju spontanosti. Drvenaste note i ambra, skupa sa neodoljivim orijentalnim tonovima, parfemu daju moć zavođenja, a cedrovina, mošus i topla ambra koje grade mističnu bazu parfema, poklanjaju ovoj očaravajućoj mirisnoj harmoniji njenu dugotrajnost po kojoj je parfem postao poznat.