Nagradna igra
0

Parfem Taj Sunset čeka svog vlasnika

Sarajevo-x.com
Ženski parfem iz Escade, Taj Sunset, može biti vaš ukoliko nam brzo i tačno odgovorite na nagradno pitanje: Šta na hindu jeziku znači "taj"?

Svoje odgovore uz lične podatke i naznaku "Za Taj Sunset" šaljite do subote, 19. marta, do 12 sati na [email protected], nakon čega ćemo objaviti ime sretnog dobitnika nagrade koju je obezbijedila firma "Orbico".

Taj Sunset je novo limitirano izdanje iz kuće Escada i nastavak Escadine tradicije proizvodnje parfema sa intenzivnim dozama voćnih nota koji ih čine tako popularnim iz godine u godinu.

Sladak i profinjen miris sa notama manga i baršunaste kreme od kokosa, Taj Sunset savršeno utjelovljuje avanturizam i egzotiku ljeta koja je sasvim po volji hedonistima.

Egzotičan, ljetni i sočan kao i uvijek, Escada Taj Sunset otvara se notama Alfonso manga, nektarine i crvene narandže. U srcu su note vodenog cvijeća, malina i pomarosa – poznata kao malajska jabuka. Bazu grade note kokosa, sandalovine i mošusa.

Uzgajan u Indiji tokom vrelih ljetnjih mjeseci, Alfonso mango je cijenjen zbog svoje predivne boje i privlačne arome. Aromatičan, sladak i citrusan, Alfonso mango se smatra jednim od jedinstvenih mirisa svijeta. Crvena narandža uvodi svježu citrusnu aromu i pravi savršen kontrast. Buket nježnih cvjetova daje parfemu ženstvenu snagu. Kokosova krema i mošusne note daju Taj Sunsetu senzualnu toplotu asocirajući na miris kože ugrijane na ljetnom suncu.