Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cura izgleda ko strašilo, lice je i nekako ok ali ramena - tajson salo na stomaku - fuj sam stomak uvučen do bola.... grozno........ Kraljica bikinija ?????????
Edine nije internet za tebe... radije glavom od zid,mozda pomogne malo
A ti ces jedva docekat\' 19:40 da bi se mogo dobro nalokat\' loze i pive, jelde? Kao i svaki \"veliki musliman\" ces jos pucat\' iz pistolja za bajram, jel\'de? Tako te Reis uci da treba pistolje nosat\'.
edine gdje pise da je sarajevo-x iskljucivo za vas muslimane???
Daj ba Edine, kakva ti je to furka sta je to na slici pa je to nesto lose za ramazan, to se nesto vidi, nemoj ni otvarati ove stranice citaj knjige,
al je ona malo je reci uvukla stomak na ovoj slici
To nam za Ramazan jeli? Koje ste vi pogani....