Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrasla kosa je kao i nokti - mrtvo roznato tkivo. Zato ne boli kad je sjeces. Utrljavati ista u mrtvo tkivo da bi brze raslo je kao da zaljevas nogu od stola ne bi li procvjetala.
🤦🏻‍♂️
Korijen je ziv,zato boli kad je pocupas...
Hahahahaha
Taće japanac. Neće ti reći prokuhaj krompir il kukuruz.
Šta je sa rasolom?
Kad ste vidjeli celavog magarca ?
ništa to,ja stavljam papriku u prahu
Dino Merlin na Haparatima.... Jebo te...zašto je levat davao milju po folikuli....ahahaha.... Sa'će on namah, vodom od kuhane riže da postane čupo.... :-)
@Ramayana Ma, analni otvor u hiperboli... :-)
sad moram da provjerim da li D.M. ima kosu
japanska poslovica ---- raste ko iz riže
Onda ima nesto u tome.... mozda nije samo suplja... kome treba nek se okusa... 😊 pozdravcek zmajcek.... i za ostalu raju...😁😉😉
@smiling hahaha kao i ona od riže se slabo diže .....odpozdravček i za tebe veselice naša vrijedna ....nedostaješ :(
Jedi rižu mralleee
život je kratak pojedi i batak...brateuuuuuuu