Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Barbie glupa...biznis je to...Koliko samo muslimanki ce svojim kcerkicama kupiti tu lutku...pametno
@alem88 aha, hoce, hoce, isto ko Barbie crnka...komercijalni promasaj, a tek ovo...
Mimo Sahinpasic na aparatima... Al fkt
za to vrijeme Lidl na proizvodima izbacuje križ...
Zar nije po islamu zabranjeno crtanje i pravljenje statua živih bića?
Nije ako su lutke namijenjene da se igraju djeca. Ima par hadis o tome
@sanjo87 slažem se ,samo te lutke opisane u hadisima su bile jednostavog oblika sukladno tom vremenu bez oslikanih lica ....a ova to nije .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zabranit ce je zbog rasizma
Pretpostavljam da ce izlazi i edicija Kena tj Kenana sa bradurinom, turbanom i hlačicama. 😂
napravite i neku sa vecim sisama i gizovima, kakvu bludnicu, ima nas nereligioznih 😄😄😄
Klix je kralj za ove vesti
Ovoj dami svaka čast. Napravila je veliki iskorak u približavanju javnosti islamskom tj. HIDŽAB odijevanju žena muslimanki. U vrijeme islamofobije mnogi se muslimani i muslimanke ustručavaju da čak kažu koje su vjerske pripadnosti, a kamo li da to pokažu svojim odijevanjem. Na kraju krajeva, zaista nije važno kako je ko odjeven, već koliko je neko čovjek i koliko se neko u životu potrudio ostvariti svoje snove i pomoći sebi i drugima.
Odlična vijest! I neka alternative onome što se promovira kao nemoral!
je li i Ken u hidzabu ?
@Cubone a sto bi zene bile "nemoralne" ako ne nose hidzab ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mattel ce prodavati sa il bez ove barbie, profit se mozda i poveca kao i napadi fasista. Kako god, lijepo priznanje sportistkinji koja je sigurno osjetila teret nerazumijevanja okoline posebno nakon 9.11. Vjetar u ledja i ostalim mladim djevojkama koje ponosno nose svoj hidzab, nema prepreka kad je srce cisto..respect za sve!!
barbie je lazni idol za sve djevojcice........sa ili bez hidzaba..... necu lagati, i ja sam se igrala sa barbie doll....
Gluposti...
ganut sam od sreće, "velika" je ovo vijest
Lutka će se dobro prodavati u Indoneziji, Maleziji, zemljama Zaliva, sjevernoj Africi, a nije jedina koja je bila model i teško da je zadnja: "Ranije je počast odana rediteljici Avi DuVernay, glumici Kristin Chenoweth, plesačici Misty Copeland i modelu Ashely Graham. "
Jel ona dobra u tome cime se bavi ili je samo bitna jer je zamotana u krpe?
Izgleda da je perje postalo vaznije od sposobnosti... ili mi se cini?
Jel ti baba il prababa imala “krpu” na glavi?? Hajde malo postovanja, guzice sijevaju na sve strane, sodoma i gomora su na sceni sve do propasti..izdigni se covjece..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)