Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E toliko sitnih detalja gledaju da izaberu mis, a glavni detalj propuste,ivo je ponizenje zenskog roda da ga se poredi sa osobom koja se eto osjeca kao zensko...pa i ja se eto osjecam kao milioner a nisam.ne treba mjesati osjecaje sa realnoscu...
Ova je pobijedila samo jer se pretvara da je žensko. Da je lijepa, nije. Da je nešto posebno, opet nije. Tako da, samo može se zahvaliti trendu u svijetu. Generalno, da nas Allah sačuva. Trend je užas.
Diskriminacija zena na novom nivou.
Dobra ko dobar dan, vi fukaro tisu niste bolju ni vidjeli
Pa ovakve osobe vrse diskriminaciju bioloski rođenih zena, nema trika kojim ovaj lik moze biti ljepsi od znene sa XX hromosomima. Ako im je do takmicenja neka pokrenu Trans rodna Miss, Mister i to je to. Ovo je propaganda Holandije i diskriminacija zena. Steta bas.
Sve ove iza ljepse od njega ali jbg.
Je li izabrana zbog visokih kvalifikacija ili prema kriteriju rodne ravnopravnosti?
HAHAHHAHA
E jbg više fkt pretjeruju.
trebaju promjenit naziv u takmicenje za najljepseg pedercinu svijeta.
Odvratna je
Pa jbg, haj što je Tetka s kitom, al i ružna brate mili, šta su bile kriterije, da nosi haljinu i da hoda u štiklama.?
Joj sto je ovo dobro, mozes karat i biti karan!!!
Ovo je novi miss svijeta, pazite dobro sta sam rekao.
LoL ako je ovo EU ja ne želim u u EU...Nikada dok sam živ za mene ovo neće bit normalno. A ovo potenciraju ameri i ostali i doće dan kada će nam Woke budale početi da pričaju djeci razne budalaštine...Protiv ovoga se treba i mora boriti. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ mamu vam bolesnu
p.s. Hitleru, sve ti oprošteno
Ocapario ga i zena.
Nije to bas tako jednostavno