Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas 😱😱😱🙈Manite se nacrtanih obrva, umjetnih noktiju i sl. izgledate kao cuda rugbe jedne ! Kako je lijepo vidjeti prirodnu zenu, dostojanstvenu i lijepu u svim njenim nesavrsenostima, jos ako samopouzdanje prsti iz nje i ima ispravno drzanje, ma nema dalje !!!
Lijepe obrve. Sve je bolje od četvrtastih, nacrtanih kao kremom za cipele. btw, drage žene malo je poražavajuće slušati svako malo kako tražimo jednakost i ravnopravnost a neko nas je uspio ubijediti da je lijepo sebi počupati dlake pa crtati nove.
Čovječe, kad imaš ovoliko vremena samo za šminkanje, zamisli koliko u životu ništa drugo pametnije i korisnije ne radiš (osim ako nisi neki foto-model općenito).
Idiotluk.. Ne bi ja rekla da lude jer su odusevljene nego lude kad vide sta su uradile od obrva na kraju😁
jebote ružna li je bez šminke
sta je ova poravnala, samo podigla luk na kraju malo?
volim sto sam musko, lijep i bez sminke
koji balvani.... balvan-obrve. ZAŠTO crtati obrve?
Lako je biti ljepši spol, kada potrošiš pola sata na sređivanje lica. Ova je bez šminke katasrofa sa crvenim nosom.
Kaze TikTok sranje a ima ga instaliranog 😀
Kako ljudi mogu bit ovako bez vlastitog mozga i pameti, nego samo slijepo slijediti što neki "selebriti" uradi.
Nema mi nista gore nego kad vidim one duge nokte, koliko je to nehigijenski. Koja je svrha toga? Mozes srediti nokte i ako nemas kandze na njima.
stvarno mi nije jasno 😔20minuta se šminka da bi bila lijepa....ja mislim da je to nedostatak samopouzdanja,nista ruznije nego nacrtane obrve...na ovoj toploti se topi sve😅
sjedim na solji i citam urnebesne clanke ozbiljne redakcije klix.
Nakon ovoga priloga o uljepšavanju obrva, zavladat će mir u svijetu.U okeanima će biti manje plastike.Zaustavit će se sjeća šuma po Amazonu.Bit će dovoljno hrane za sve gladne.Na planeti će zavladati mir,ljubav i tolerancija.Naravno samo kod nas na Balkanu se ništa neće promjeniti.
Ja ne znam kojem muškarcu su nacrtane ili izobličene/izvještačene obrve lijepe za oko, ali sve više žena to forsira. Ja kad vidim takvo žensko na ulici, samo predjem na drugu stranu da mi ne dobijem trajne traume od tog prikaza.