Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treesome na jahti, zna Tarik kako to ide...
*Three...
@RAMMSTEIN Tresso me na jahti
Joj što Tarik zadaje teme za razmišljanje dokonom puku koji banja šape u plastičnom zelenom lavoru, made in PRC, kupljenom na autopijaci.
broj 2 i 5 dobre...treba to taraciti
DP sa skiperom na jahti, al bez Tarika, on zdere i zdebljo se momacki
Za sve nas koji su iz prve pomislili na tricu!
Ova zadnja fotka najljepša.....
Tariku narasle sise pa ne moze da guzi, samo pari oci
oj da je meni tu uletit
Podero bi je ko lamelu uz mahmutovac! https://www.instagram.com/teaboskovic/?hl=en
I ovo je kao vijest neka? :O
sto uvijek prave neke krivine sa usnama kad se slikaju wtf!
Ova vijest je gurnula u drugi plan sve vijesti ovog svijeta.
cudim se sto ne vidim ni ovdje neki komentar npr o SDA.
Jao, kako je lijepa. jao, kako je divna. jao, kako je jedinstvena. jao, kako je fantasticna. jao, kako je narcisoidna. niko kao ona. i niko i nikada, kao ona. Jao, sta drugo reci?
Tarik mangup doveo zenu sa djetetom. Lejlica Dubrovacka sponzorusica iz butika nakon sto je vidjela da je Zagrebacki purger Dado Majoli kokuz utekla kod Muje. Dok Tarik snima hvalospjev o Ciri, mlada mu kazu pravo aktivna ili je Tarik GEY, a to je druga tema. E moj Tare nisu o nama djaba ispricani vicevi o Muji i Hasi, djaba ti uvlacenje lazni i purgerski dijalekt ti si u Zagrebu opet glupi Mujo
Tare, ne ljuti se ali bih rado karno obadvije!