Spremna sjajna akcija
48

Stiže nova LC Waikiki prodavnica u Mostaru: Idealna prilika da obradujete sebe i drage ljude

LC Waikiki sutra otvara novu prodavnicu u Mostaru, s lokacijom u Plaza Shopping centru, a svojim kupcima pripremili su sjajnu akciju i popuste.

Na dan otvaranja, odnosno sutra od 10 sati, LC Waikiki priprema sjajnu 3+1 akciju: kupi 4, a plati 3 artikla. Ovo je idealna prilika da obradujete sebe i svoje voljene za predstojeće praznike, uz sjajne cijene i veliki izbor proizvoda.

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija kada su u pitanju boje i veličine u odnosu na aktuelnu ponudu na tržištu.

U svakom trenutku, prosječna LC Waikiki radnja nudi preko 40.000 različitih artikala u raznim veličinama i bojama za sve članove porodice.

U trgovinama pronaći ćete različite artikle za bebe, tinejdžere, žene i muškarce. Uz široku selekciju, brend je poznat po najboljem odnosu cijene i kvaliteta na tržištu, uz stalne popuste i specijalne ponude za kupce tokom cijele godine.

LC Waikiki sarađuje sa timom dizajnera iz cijelog svijeta i u izradi odjeće koristi samo najbolji turski pamuk za garderobu koja je moderna i dostupna svima.