Moda i ljepota
0

Shopping groznica u Bellissimi uz sniženje od 50 posto

Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Modna kuća Bellissima otvorila je sezonu shoppinga darujući kupcima popust od čak 50 posto.

Bellissima je, po uzoru na velike svjetske modne kuće, upriličila veliko otvorenje sniženja, uz specijalne goste i poklone za svoje najvjernije kupce.

Od 8. decembra 2011. u ovoj modnoj kući možete ostvariti popust od 50 posto na cjelokupni asortiman te više nemate razloga razmišljati šta i gdje kupovati za nastupajuće praznike.

Da je ovaj bh. brand na vrhuncu svog razvoja, pokazali su i kupci, koji su u ogromnom broju napunili sve Bellissimine poslovnice, sa željom da kupuju odlične artikle po sniženim cijenama.

Prva kupovina na sniženju pripala je posebnim gošćama, a to su dugogodišnje saradnice ove modne kuće – Džejla Glavović, renomirani top model i zaštitno lice Bellissime u skoro svim kolekcijama, Merima Ramadanović, mlada bh. manekenka koja je također snimala za Bellissimu i voditeljice Merima Šemić i Adrijana Kurtišaj, za čiji se styling, za snimanja i vođenje emisija, brine Bellissima.

Razlog zbog kojega se Bellissima odlučila na ovaj način i u ovom periodu kupcima ponuditi sniženje je otežana kupovna moć u našoj zemlji, a nastupajući praznici, koji izazivaju veliku shopping groznicu, svakoga navode na kupovinu. Bellissima je svojim kupcima željela priuštiti osjećaj prazničnog raspoloženja i zadovoljstva odličnom, a povoljnom kupovinom.