Moda i ljepota
0

Bellissima kupcima poklonila modno savjetovanje

Sarajevo-x.com
Kao što smo već navikli modna kuća Bellissima uvijek priprema razna iznenađenja, poklone i nagrade za svoje vjerne kupce. Ovoga puta sretnici su bili kupci u Bellissiminoj poslovnici u zagrebačkom Arena centru.

Povodom proslave prvog rođendana Arena centra u Zagrebu, organizovane su razne zabavne aktivnosti, popusti, koncerti, shopping do ponoći i slično, a Bellissima je svojim kupcima odlučila pokloniti modno savjetovanje sa Almom Premerl Zoko, kao i poklon bonove i popuste.

Alma je cijeli dan savjetovala prezadovoljne kupce, pomagala im pri odabiru modela, boja, tkanina i kombinacija za različite prilike. Pored toga, Bellissima je taj dan u Zagrebu imala i posebnu gošću, mladu hrvatsku manekenku i poznatu BINGO djevojku, Tinu Katanić.

Tina je također iskoristila termin za savjetovanje sa Almom, a kako je bila oduševljena svim Bellissiminim odijevnim kombinacijama koje joj je Alma predložila, teško je bilo odlučiti se te je odabrala više njih.

''Bellissima je od sada moj brand. Zaista, apsolutno sam oduševljena, ovdje mogu pronaći izvrsne komade za moderni, poslovni look, a to mi je najčešće i potrebno.'', rekla je Tina.

Ovo nije prvi, a ni posljednji poklon ovakve vrste za vjerne kupce Bellissime. Alma Premerl Zoko postala je stalna saradnica ove modne kuće te će savjetovanja i druženja biti još mnogo.

Modna kuća Bellissima na tržištu Hrvatske egzistira već više od godinu dana, sa vlastitom poslovnicom u Arena centru u Zagrebu, te nizom franšiznih kornera širom Hrvatske. Kao brand, Bellissimu su prepoznali i dobro prihvatili kupci u Hrvatskoj te planiraju i dalje širenje i otvaranje novih poslovnica.

Bellissima uvijek ide naprijed, pa smo sigurni da će nam uskoro prirediti još mnoga iznenađenja.