Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat da neces imati rjesenje za neki problem ako jedva gledas na oci!!ti ljudi imaju previse slobodnog vremena..neka se pozabave temama za koje nije tako lahko naci odgovor i rjesenje...
joj da mi niste rekli ne bih mogao planirati odlazak na more ove godine... hvala vam puno!
ZZZZZZZ
*bem mu misa, pa jel ovo neka zajebancija il su pocele kruzit vijesti koje smo culi potkraj 50-tih ? pa jos one ''vijesti i slike'' sa Marsa? kako starimo vise smo glupi samo jos jedan dan flash vijest - NOVO OTKRICE - DOKAZANO NA 106 ispitanika da je zdravo prati zube svaki dan a idealno poslije svakog jela....e pa je* mu ovu Planetu i Svijet!
njemacka je ovo, najveci mangupi nasi kad odu u svabiju postanu naucnici.
njemacka je ovo, najveci mangupi nasi kad odu u svabiju postanu naucnici.
Zar treba da budes naucnik da bi to zakljucijo!
dobar sex sve probleme rjesaje.
Pa po tome njihovom istrazivanju moji bi svi problemi trebali biti rjeseni ali totalno je obratno sve ih vise i vise a ja spavam 12 sati dnevno !!
Sta to oni sad odjednom pametni, kako da mi nismo znali da je dobro "zdravo" spavati. Pih A i ono kako nesto znaju pa pricaju kako je dovoljno svakom covjeku najvise 8 sati spavanja, oni nisu normalni pa bez 12 bosanac nemoze ni oci otvoriti!!! Ccccccc
to je tačno!!!