Cannes Film Festival
42

Salma Hayek uskom haljinom naglasila bujni dekolte, opravdala titulu jedne od najljepših žena ikada

I. S.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Salma Hayek je prošetala crvenim tepihom Cannes Film Festivala, privukla pažnju svih prisutnih te opravdala titulu jedne od najljepših žena ikada.

Prisustvovala je premijeri filma "Emilia Perez" Jacquesa Audiarda. Za ovu priliku je odabrala pripijenu YSL haljinu, kojom je naglasila dekolte, Boucheron nakit, štikle s platformom naglašenu šminku i uvijenu frizuru.

Za njen besprijekorni izgled je zaslužna Rebecca Corbin-Murray, koja sarađuje i s mnogim drugima zvijezdama, među kojima su Florence Pugh, Priyanka Chopra i Lily James.

U dobrom raspoloženju je pozirala prisutnim fotografima, a na tepihu joj se pridružio suprug Francois-Henri Pinault za kojeg se udala 2009. godine.

"Koliko si lijepa", "Voljela bih da na samo jedan dan budem ti", "Oduzimaš dah", "Idealan spoj seksipila i elegancije", neki su od komplimenata koje je dobila od fanova na društvenim mrežama.

Cannes Film Festival se održava od 14. do 25. maja. Pored spomenutog filma, pažnju publike su naročito privukli i filmovi "Megalopolis" Francisa Forda Coppole i "Furiosa: A Mad Max Saga" Georgea Millera.