Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA GA TI ADISE SA DOBRINJE 3 SADA PUSHI !!!???!!! VIDISH DA TI MOZHE NASHKODITI
MA SAMO SAM SE SALIO... PUSENJE JE STVARNO VRLO OPASNO JER SE OD PUSENJA DOBIJA REUMA U KOLJENIMA...
Moj djed je zivio devedeste pet godina i od toga je osamdeset pet godina pusio "krdzu". Po ovom proracunu da nije toliko godina pusio zivio bi negdje oko 394 godine i dva mjeseca??? A, mozda i ne bi, kada bi procitao ovu glupu i laznu vijest umro bi od smijeha...
znaci severina ce zivjet 10 manje..?
dedo je izuzetak. vecinom pusaci brze umiru a dok zive smrde i izgledaju odvratno. fuj
Niz primjera u mojoj okolini / kako su se ljudi koji su pusili prerano sasusili i u bolistima umrli... Njihovi vrsnjaci ili prvi rodjaci koji nisu pusili imaju sasvim drugaciju kozu, vitalnost... Sada vam se cini da je normalno da umre neko sa 65, 66 / ali da poznajete ljude te generacije vidjeli biste da je to jos uvijek mladost / za one koji su malo vodili racuna o sebi.... a pusaci u toj dobi su pravi starci. Potpuno vjerujem ovoj vijesti
Pa normalno da svaki organizam to razlicito podnosi. Ali, koliko ti je god sudjeno da zivis (sto ne znamo koliko je) oduzmi od toga navedenih 10. Eto, pa kada vi pusaci jednoga dana budete krepavali, tad cete znati da ste mogli imat jos nekih 10-ak godina. Sretno!
taj dedo bi zivio 113 da nije pusio. Ma on samo fucka svakako.
Aha, znaci pusenje skracuje zivot za 10 godina. Dobro, a je li mi znamo kolikko cemo zivjet?! KO je ovo rekao, Bog? Kako kazu On jedini zna koliko ce ko da zivi. Ovo vam je kara, pusenje steti i to se zna, ali poenta je kako koji organizam to prima, odnosno ne prima!
cure samo pusite pustite ba sta oni pricaju
do tridesete , dobro onda moze jos
A neku noc na TV-u bio neki djedo,103 godine ima a pushi od svoje 9 godine.Djedo hoda ko pravi.To je sve do ljudskog organizma ,kako chiji to organizam podnese.