Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je tako nekako eroticno. svi koji ovde umecu, tj. umetnici, prepoznace uovom zecovom zbunicu mladu tinejdzersku pickicu au sredini je naravno mlada tinejdzerska chunica. moje skromno umetnicko vidjenje.
Manje se čudim cijelokupnom situacijom kada vidim komentare “stručnjaka” na ovaj članak
Ovo je ogromna stvar i cast. Samo kompletni idioti mogu popljuvati ovo. Svaka cast !
A čuj, zvanična politika MM, SDA , ''tabačkog mesdžida i ''riđobra-GAD-a'' je zatrti sve tragove Bošnjaka koji nisu po njihovim mjerilima ( umjetnika, književnika, sportista, privrednika, političara, antifašista,,,). PS: ''Olajavati, ocrniti, popljuvati što više jer to su naši din-dušmani...'' ( B.I.)
jao komentara seljadio znate li vi ko je safet zec!?
I sta sad? Moj prijatelj dizajner, sarajlija koji zivi u Italiji, je napravio na desetine pakovanja i ambalaze (packaging design-a) za mnoge poznate brendove i proizvode i niko ne zna za njega, sto je i normalno, svak radi svoje poslove. Jednom je rekao, da ni on ne poznaje nijednog rudara i zasto bi neko njega poznavao, to samo osobe zeljne paznje se hvale svojim poslom i svojim "dostignucima", normalna osoba samo radi svoj posao.
Da razjasnim, nemam nista protiv Safeta Zeca, naprotiv, drago mi je i volio bih da imamo jos takvih slikara, ja sam samo komentarisao ovu vjest, koja po meni je bezmislena, jer ako cemo tako, onda se trebaju osim reditelja i glumaca i svi ostali pohvaliti, jer rijetko ces vidjeti da jedan kostimograf i scenograf prodefiluje red carpetom a zahvaljujuci i njima imamo dobar film.
Jedva znam malo francuskog, ali sam siguran da prevod ne glasi "vrtovi lagune", jer je jednina očigledna kroz "Un". Prije će biti nešto kao "Vrt kraj lagune"