Moda i ljepota
26

Predstavljeni novi beauty trendovi za jesen iz dm-a

Sponzorirani članak
Kompanija dm je predstavila šest beauty lookova za novu sezonu. Jedan od njih je namijenjen za trenutke kada se dame osjećaju zločesto, a opisan je kao eksplozija boja i emocija.

U sklopu kampanje "Lijepa, jer to želim!" dm je i ove godine pripremio šest lookova u skladu s novim jesenskim beauty trendovima. Lookovi su kreirani na osnovu jednostavne pretpostavke – da je život svestran, baš kao što je to i svaka žena. Zaštitnica, partnerica, majka, ljubavnica ili poslovna žena – svaka od nas u sebi krije bezbroj različitih ličnosti. Zato i svaki make-up trend naglašava neki od aspekta ličnosti i raspoloženja jedne žene.

Look "Danas sam zločesta by Deborah Milano" namijenjen je trenucima punim elana i euforije. Nose ga dame koje hrabro i bez opterećenja kroče kroz život. Uz pomoć Deborah Hi-tech Trio sjena za oči našminkajte smokey eyes u upečatljivim ljubičastim nijansama, uz rub trepavica izvucite liniju Ultra Liner tušem za oči i nanesite dva sloja Deborah Lash Creator crne maskare. Za usne odaberite Milano Red ruž za usne jače teksture u intenzivnoj boji fuksije.

"U balansu sam by Rimmel i miss sporty" je make-up za trenutke kada ste u skladu sa sobom i svijetom. Ovaj look osmišljen je za dane kada sve ide bez problema i kada ništa ne može poremetiti Vašu unutrašnju ravnotežu. Oči naglasite miss sporty Studio Colour sjenama za oči u pastelnim bojama i Rimmel Wonderfull crnom maskarom. Za dnevnu varijantu na usne stavite kremasti Rimmel Lasting Finish ruž u boji breskve, a za večernju miss sporty Hollywood Forever sjaj za usne sa škljokicama.

"Za moju romantičnu stranu by Maybelline“ nježnim nijansama naglašava Vašu prirodnu ljepotu. Ako uživate u laganim make-up nijansama nalik proljetnom buketu, ovo je look za Vas. Za svjež ten nanesite Maybelline Affinitone Mineral tekući puder i Colorama ružičasto rumenilo. Oči osjenčite Color Tattoo sjenom za oči u toploj smeđoj boji, a na usne nanesite Maybelline Colorama ružičasti sjaj za usne.

Ko s obje noge čvrsto stoji na zemlji, može to slobodno i pokazati. "Ja sam pobjednica by L'oreal Paris“ je styling za sve jake i samouvjerene dame, dane kada ste u petoj brzini i ništa Vas ne može zaustaviti. Ten ujednačite L'oreal True Match tekućim puderom i osvježite Glam Bronze Trio bronzerom. Oči istaknute zemljanim tonovima i trepavice naglasite Mega Volume Miss Manga crnom maskarom. Na usne stavite kremasti Color Rich Privee ruž u nude nijansi by Juliane Moore.

"Danas sam buntovnica by Manhattan New York“ je look kreiran za sve žene koje opušteno kroče kroz život i na sofisticiran način žele pokazati svoju divlju stranu. Oči našminkajte u stilu 60-tih sa Multi Effect čokoladnom i zlatnom sjenom, Gel Eyeline crnim tušem i Supreme Lash maskarom. Na usne stavite Manhattan Lip Lacquer sjaj za usne u prirodnoj nijansi.

Ako tražite make-up za prve sastanke i glamurozne večeri, pogledajte kreaciju "Danas sam šarmantna! by Max Factor". Samouvjereno nosite zavodnički Max Factor Lipfinity crveni ruž za usne. Za besprijekoran ten pobrinut će se Facefintiy tekući puder, a oči naglasite u hollywoodskom stilu Colour X-pert crnim tušem za oči i Masterpiece Transform maskarom. Za nokte odaberite Gel Laquer lak u boji koja odgovara boji ruža za usne.

U sklopu kampanje Lijepa, jer to želim! dm je predstavio šest trendovskih beauty lookova za sva lica i raspoloženja jedne žene. Ove jeseni na licu nosite trendovske lookove i svoju kozmetičku torbicu bez grižnje savjesti obogatite novim proizvodima.

Prodavnice dm drogierie markta su većini dama omiljeno mjesto za kupovinu proizvoda dekorativne kozmetike, a sada u njima mogu pronaći i make-up inspiraciju za dolazeće godišnje doba. U sklopu kampanje "Lijepa, jer to želim!" dm je i ove godine pripremio šest lookova u skladu s novim jesenskim beauty trendovima. Lookovi su kreirani na osnovu jednostavne pretpostavke – da je život svestran, baš kao što je to i svaka žena. Zaštitnica, partnerica, majka, ljubavnica ili poslovna žena – svaka od nas u sebi krije bezbroj različitih ličnosti. Zato i svaki make-up trend naglašava jedan aspekt ličnosti i raspoloženja jedne žene.

Kako bi dame što lakše ponovile nove lookove, za svaki su pripremljene detaljne upute za šminkanje u video tutorialima i besplatnoj brošuri. Lookove su kreirali renomirani vizažisti Aida Čelebić, Anela Tucaković i Sanjin Egon, a u editorialu i video prilozima prikazala ih je Šejla Selimović. Prenosimo Vam atmosferu sa snimanja, a već u narednim danima i rezultate kreativnog rada.

Ove jeseni na licu nosite trendovske beauty lookove i svoju kozmetičku torbicu bez grižnje savjesti obogatite novim proizvodima.

”Make-up je nama ženama veoma bitan, jer pored toga što nas uljepšava, dopušta nam i da naglasimo dio svoje osobnosti. Zbog toga smo dm jesenske trendove zamislili kao izraz ženinih različitih uloga i raspoloženja, od romantičnog pa do buntovnog. Sve proizvode potrebne za šminkanje jesenskih trendova lako je pronaći u dm prodavnicama, a za naše kupce pripremili smo brojna sniženja dekorativne kozmetike, poklon pri kupovini, nagradnu igru, promocije i stručna savjetovanja", pojasnila je Admira Isaković, članica Uprave dm drogerie markta.