Moda i ljepota
21

Kosa kakvu želim! - u svim dm prodavnicama

Lijepa i njegovana kosa želja je svake žene. Bez obzira da li je riječ o dugoj ili kratkoj kosi, razbarušenim kovrdžama ili elegantnoj punđi, savršena frizura lako se postiže uz pomoć odgovarajućih proizvoda za njegu i styling.

Posebno u ljetnom periodu kosa zahtijeva dodatnu pažnju i njegu kako bi bila zdrava i lijepa nakon intenzivnog izlaganja suncu. Zahvaljujući širokom asortimanu adekvatne proizvode za kosu lako je pronaći u svim dm prodavnicama. Od 13.8. do 13.9.2014. kosa je u dm-u u centru pažnje. U okviru kampanje "Kosa kakvu želim!" pripremljene su brojne aktivnosti i pogodnosti prilikom kupovine proizvoda i ukrasa za kosu.

Pored bogate ponude kupce u svim dm prodavnicama očekuje i poklon prilikom kupovine proizvoda i ukrasa za kosu u vrijednosti od 20 KM: neseser s dodacima za styling kose s kojima je lako napraviti savršenu frizuru. U brojnim prodavnicama održavaju se promocije proizvoda i besplatni pregledi vlasišta sa individualnim stručnim savjetovanjem za zdravu i njegovanu kosu. Pri odabiru odgovarajućih proizvoda pomoći će i besplatna brošura s korisnim savjetima o njezi kose. Svakog petka i subote proizvodi renomiranih brendova bit će sniženi do 20%: alverde NATURKOSMETIK, Balea Professional, Garnier, Gliss Kur, Elsève, Pantene i syoss. Keune je za svoje kupce u dm prodavnicama pripremio i atraktivnu nagradnu igru, a priliku da osvoje vrijedne nagrade imat će i svi dm Facebook fanovi.

dm u asortimanu ima široku paletu proizvoda za kosu, kako vlastitih robnih marki tako i najpoznatijih svjetskih i regionalnih proizvođača. Za zdravlje i ljepotu kose izuzetno je važno odabrati odgovarajuće preparate u zavisnosti od tipa, boje i dužine kose, a proizvodi ponuđeni u dm prodavnicama zadovoljit će i najraznovrsnije potrebe. dm poziva sve dame da u periodu trajanja kampanje odaberu proizvode koji odgovaraju specifičnim zahtjevima njihove kose i iskoriste brojne pogodnosti.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za osam godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 450 zaposlenika i 55 prodavnica u 33 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2012./13. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 96 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde NATURKOSMETIK, Das gesunde PLUS, s•he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Više informacija o sniženjima i terminima promocija možete dobiti ovdje.