Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi svoju hanumu mijenjao za nju za ne znam kakve pare
zena ti cita komentare...priznaj
odaklen vake zenske njima,ja ni 20% od ove da naletim,nevjerujem da je do mene,il sto sam baustelac?
Dobra je , ali bas dobra za babu. Na zaloist istice joj rok trajanja i ne bih se zacudio da je zamijeni za noviji model. Cim se ovako pocne islikavati to je najava.
Djeba vam novci moji sinovci , sto bi Balasević rekao. Pored svega ona slika dupe i trazi paznju. on kao tele pored nje sjedi i bleji 🤮
Nije saFun.
Na ovoj su svi dijelovi promijenjeni
Life in plastic, it's fantastic.
Kakve oči, jel ovo moguce ?? Meni su se noge odsjekle.
Ma jok, dok vidim tetovke, to je znak bruke kilometraze na satu.
Sad kad počnu pisati nije se mučila ni radila u marketu od 7 do 3. Pa ne bih ni ja radio da ne moram. Ipak naći 8 godina mlađeg dok on ima bezbroj opcija nije lako.
kod mene u Bingu ovakva ima
Uffff kakva žena, brutalno dobra!
pa kad ovako izbaci slike nije samo njegova supruga, malo je i naša
Demokratske vrijednosti žena sa zapada. Droljizam nove ere.
opet plastic