Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna vam majka,pa jeli vama kad ko pitu rasuko,da se najedete.............
Sve jasno k'o suza. Svi kreatori su ili pederi ili pedofili. Vole djecacki izgled, pa nam namecu svoje standarde. Manekenke, odmah u strajk!
fina kolekcija, al brate Đorđe, sve kosturi
strasno ovakvi debili natjeraju mlade djevojke na cistu anoreksiju,,,,
Ja ne kazem da sad trebaju biti krmace, ali brate ne bi im skodilo malo bureka da pojedu..
Pa i nisu kakvih ima, trebale bi se malo udebljati, ali ne mogu revije nositi cure kojima se sise tresu i guzovi mrdaju, reklamira se odjeća, a ne osoba. Ove što im mrda su za druge prilike...
Armani je pedofil, zato mu i modeli izgledaju kao curice u razvoju vez zenskih atributa
Odvratno
odvratno !
modamo 19.09.2014. u 12:53 +3 to je zato što muškarci vladaju modom- a žene da su solidarne bojkotovale bi one koji na revijama koriste premršave modele,pa bi oni "došli" pameti.... i da ponovim: ne vladaju muskarci modom, vec pederi, tako da obracate se na pogresnu adresu kad muskarce optuzujete. muskarce zanimaju sise i guzice i boli ih qrc u sta je to umotano.
Ove jedu samo ''paloma'' maramice..ccc
normalnog muskarca bi trebalo da pali dok gleda modele iz Milana, ali od ovih mi se dize samo kosa na glavi... uzas! kao da su upravo izasle iz "omarska"!
obrazloži svoj stav živ bio
ne razumijem zahtjev
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Užas, kako iskrivljuju sliku žene, koja treba da bude MAJKA, da ima razvijene kukove, grudi, jer je i cilj da može roditi dijete i da bude zdrava, a ne da živi "na slamku"! Sve što je pretjerano ne valja, ni predebelo ni premršavo.
Ma kakvu sliku žene. Žene nisu tu samo da bi rađale djecu. Imaju pravo da izgledaju kako one hoće. Kako da izgledaju žene koje ne žele imati djecu?
Zena nije stvorena samo da radja djecu :s
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovim je zrno graska dovoljno hrane za 2-3 dana .....
Ona dok ne zaljulja nije to žena može pričati ko šta hoće :D
Pa to je tvoje mišljenje, između ostalog, zašto suditi samo na osnovu izgleda?
nnaa0000 100% i par ovih djevojaka mi izgleda sasvim normalno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
zalosno da jos nije donesen zakon koji sprecava ovo jer ovim djevojcicama trajno narusavaju zdravlje. tako je to kad o zenskoj ljepoti odlucuju gejevi-pedofili pa hoce da su iste ko mladi djecaci. jos su gori momci koji se pale na ovo. to su vecinom oni sa malom cunom jer kad su sa ovima bez dupeta k*ta im izgleda veca
HUDA MAJKO :( Pod hitno u Merhametovu (narodnu) kuhinju, pod hitno !!