Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhahahahahhahah..ne znamo ni miss-icu izabrati, a samo jedna setnja Ferhadijom dovoljna je da vidimo da su Sarajke najljepse djevojke na planeti..
Kao i obicno opet ce pobijediti neka iz Venecuele, iz PM, preprave je svu od glave do pete, gledao sam reportazu kako neke zemlje spremaju svoje misice, po 15 plasticnih operacija urade prije nego sto je posalju..
\"Osamnaestogodišnja Miss BiH, ambiciozna Andrea, obećala je da će izvući \"nekoliko asova iz rukava\" na večerašnjem takmičenju, te poručila kako vjeruje da je talentovanija od ostalih 111 učesnica.\" Ovo talent takmičenje se održi prije samog izbora za Miss svijeta i najtalentiranija ima automatski plasman u TOP15 (il TOP10, nisam siguran). To znači, ne mora biti lijepa, mora bit samo talentirana. Sretno Andrea!
I ona da pobijedi...pa prosetaj jednu tramvajsku stanicu (bilo koju) srest ces bolju.
jel´ovo trudna. Vidi stomaka.
Ova nasa treba meni uopste nije losa