Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgledaš mlado jer nemaš djecu,al ti pamet preljava nači Bože
današnje vrijednosti, nažalost!
Promoviranje površnih vrijednosti i ovako labilnim karakterom žena u našem društvu. Da nas Bog sačuva i naše porodice ovih vrijednosti...
mozes ti tu vrckati ali nemas vise ni menstruaciju, niti mozes imati djecu. Dakle, ponašaš se neprilično svojim godinama. Lijepo je biti lijepa ali ne i vrckati tako u 50im, kao lujka.
i ja sam površna, lijepo je to. ali ipak nemati djecu je promašaj težak.
Ostarives i ti za koju godinu naglo vjeruj, a neces imati koga ni da ti otvori kefir
Svašta se može sa šminkom i filterima ali na desnoj slici i izgleda ko da ima nekih 45
baš tako , ja s 54 izgledam na filteru ko 29, pa mi klinci salju poruke. ali ja znam kako izgledam stvarno, a i klinci bi pobjegli glavom bez obzira da znaju. ps - ne odgovaram im.
Welcome to Miami
i ona je kupila sebi stan u Majamiju