Uživa u životu
65

Popularna Brazilka tvrdi da ima 50 godina: Izgledam mlado jer nemam djecu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prelijepa Brazilka po imenu Jules mnoge je šokirala svojim mladolikim izgledom iako tvrdi da ima 50 godina.

Ova pjevačica redovito objavljuje videe o svom izgledu i životnoj volji u srednjim godinama. Nakon što je stekla hiljade pratitelja, mnogi i dalje odbijaju povjerovati da ima 50 godina jer u kratkim majicama stalno pokazuje savršeno tijelo i mladoliko lice.

Unatoč tome što je rođena 1974., redovita korisnica Tiktokera čini žene upola mlađe od nje ljubomornim na njezin izgled i postala je viralna na platformi TikTok prošle godine. Međutim, ni Jules se ne boji podijeliti svoje tajne ljepote.

U kratkom videu koji je podijelila prošle godine napisala je "Dob: 49...bez djece, sat otkucava" prije nego što je podijelila nekoliko zanimljivih trenutaka iz svog života.

Od provođenja vremena u teretani do odmora na suncu, čini se da ova TikTok zvijezda uživa što nema djecu i čak je implicirala da joj je njena odluka pomogla da ostane mlada. Iako je možda uvjerena da je pronašla izvor mladosti, drugi joj pak ne vjeruju da ima 50 godina.

@tiktokjulies

Felt like I really got slapped 🫠🤣

♬ how i love being a woman - editdiaary

"Nemaš 50!!", napisao je jedan komentator. Neki su čak tražili 'dokaz', dok se rasprava nastavila u komentarima. Drugi su prihvatili njezine godine, ali su i dalje davali primjedbe koje se odnose na starost, sugerirajući da je Jules koristila "previše filtera" i da je imala "dobrog plastičnog kirurga".

No, neki njezini obožavatelji složili su se s njom. "Ljudi koje vidim u vezama i s djecom izgledaju iscrpljeno! Sigurno je do toga!", glasio je jedan komentar. "Nemaš djece? Nije ni čudo što izgledaš tako mladoliko", našalila se jedna pratiteljica.

@tiktokjulies 1 or 2? #fyp #ott #fridaynight ♬ Diva - Beyoncé

U jednom od prethodnih videa Jules je objasnila da ju je suprug ostavio nakon 25 godina braka, uz riječi da je ona prekrasna i divna, ali da želi pokušati pronaći ženu koja je još bolja od nje.

"Drago mi je da je otišao, nikada nisam bila sretnija. Živim život punim plućima i odlično mi je", rekla je influencerica.