Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo maloumni vrijeđaju druge. Al ima Boga
ne vrijedjaju. sto je njoj uvreda reci da je debela?
Ko bombona ;)
Mislim da ona malo lagi da je nazivaju onako pogrdnim imenima..gradi karijeru na statusu zrtve..ali nek se ona ovako "bori" ;)
@<!-- lagi...lagi...tko bi ovakvu bonbonicu nazvao pogrdnim imenom....:)))))))) a izigravati zrtvu...to uvijek pali.....:D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svaka cast na snazi i vedrom duhu! ipak mislim da nema potrebe da se skida gola kako bi nesto dokazala.
Ovo nije plus size...ove je XXXL
Svi smo mi modeli samo nas trebaju otkriti
Debljina je bolest. Možemo biti politički korektni koliko god hoćemo, ali ovo je istina. Anoreksija i debljina su bolesti i kao takve ih je potrebno tretirati.
@Tvrtko10, da istina, i sama sam protivnik reklamiranja plus size modela, kao i onih anoreksicnih. Iz jedinog razloga, zato sto to nije zdravo, nije stvar u ukusu, niti u tom da svi moramo biti isti, vec u tom da bi se trebao reklamirati zdrav zivot. Sto je na kraju i najvaznije. Isto tako vrijedjanje i ismijavanje osoba s tim problemom, smatram mentalnom bolesti.
Ok, drago mi je zaista sto se izlijecila. Drago mi je kad se izlijeci bilo ko, zaista, ali ova glupaca nije imala nikakvog dobrog razloga da se ovako slika. A jedini njen razlog je promocija ogromnih dojki. Da moze musko posteno da drka. Pa nek propadnem u zemlju ako grijesim.
Uspjela se izlijeciti, ok, hvala Bogu, ali koji se vrag skidas... Sad bi trebalo kad te prodje prehlada, hodas gol po gradu ccc
Glupost nema granica, a ni seksualnost takodjer.
Moj tip.
divno je sto se izljecila ali za ovakvim fotografijama nema potrebe
@Armee de Terre kome to kazes
Jesi malo masnija šefice al bi te volio provozat na zadnjem sjedistu mog kombija
@Gazija88 jel tvoj kombi onaj sa free candy natpisom? :D
Lollipop druze 😅
Je li od lijekova dobila potrebu da se gola slika ,majka ti se slikala da Bog da?! @crna dalija
Е добра, баш 'ваке волим.
@PS91 Радиш на њима мало чешће, и то је то. А тек како те готиве, нема шта неће учинит за тебе :)))
@PS91 Свака част.
Covjece sto je nju sve ufatilo, svaka cast na dobijenoj bitki, ali ovakva proslava malo je reci da je degutantna. Mislim sto je poenta..... bas ne kontam. A sebe svakako treba voljeti i malo se oko sebe i potruditi,,,, :-)
@7edmicaa hahaaha pa i meni tako izgleda, jer stvarno ne vidim sto je drugo mogla postici ovim... hahaha ma samo nek se pise...jos ako je sto zanimljivo....ako mozemo da pametujemo...ma ljepota hahah ;-) Evo ja vec cekam neke zanimljive vjesti, da opletem :P
@7edmicaa hahahaahahahahaah bar nisu morali sampon kupovati, oprali su glavu, dosta im je za narednih...pa bar sedmicu dana. ;-) Hvala drug moj, hahah sto cu drugacije ne umijem. ;-) A ima ovdje jos bas dosta zanimljivih osoba. :D