Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj plus size, meni je ovo Taman Size. :)
bosanski muslimani se loze na debele zene
ostalo im iz vremena kad su ga pristavljali kravama hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Muska ekipa s posla kaze da im je ovo - Taman size! :D A i zenska ekipa se slozila da je sestra - zmaj i po!
E hajde ti sad budi hrabar pa daj dragoj kompliment da je "žena i po". Instantno nakon datog komplimenta zažmiri i stisni zubiće za nadolazeću plesku... :D
"Dragi, da li misliš da sam se malo udebljala?" "Ma draga, ti si meni žena i po!" PLJAS!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uh lijepa skroz...
Svaka cast ovom prdOnja iznosi istorijske nepobitne cinjenice,a ovi srbi samo laprdaju,a isti likom i bradom kao turci,kao da su 500 godina bili pod njima
pa prava.,kakav + size..ccccc
Posjeduje sve što teba da ima jedna lijepa žena. Ali, ipak, kad' bi skinula koju kilicu onda bi bila nedostižna u svojoj prirodnoj ljepoti.
Debela.
Jel joj hladno vako,... ja bih se smrzo svega mi
e ovo je žensko, a ne one "vješalice"
bolja od nezire
ovaka je meni slomila krevet do 900KM ali eto volim je pa nikom nista
Ako se mogla naci Kim Kardashian West na naslovnici Voguea, cija guzicetina sigurno nije standardne velicine, zasto ne bi mogla Ashley? Neosporno da je ona prije svega lijepa zena, u drugom planu je tek njena kilaza, malo faktor srece pa visak rasporedjen na pravim mjestima, malo vjezbanje. Realnost je ipak drugacija kada gledamo prosjecne zene ove debljine.
Šta ba plus size ovo je taman. Imaš je za šta uhvatiti a i lijepa je. Recimo NE skeletima i časovima anatomije na modnim pistama.
Jao kad ova oplete šotu hahaha
pa mrdne cak cak......kukovima...pa drmne cak cak ramenima......ima sve da se trese !!!!
@mirrorce cak cak ..........
TurboMegaVele Bomba,...ovakvih nam dajte da se igramo!!!
Idealna. Jos da je nijema...
uhhh kakva treba...ako je ovo plus size, kakva je onda moja gospoja :-)
tvoj size !