Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo komercijaliziranje vjere, pa to je nevjerovatno...:) Papa ovo, papa ono...:) Uz sve dužno poštovanje, al' što je previše, previše je:)
Ma sigurno je naš dobri papa ljubio stopala vlasniku magazina Esquire pa su ga morali proglasit :D
upravo tako.Nema logike da Papa ponese titulu najbolje odjevenog muškarca...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Allaha mi ovaj papa prava legenda.
nije nego si ti naivcina, tipicna bosanska, kad pusis ovu propagandu. Vidis da ovim vijestima su postigli da niko vise ne prica o pedofilija u crkvi a ona je itekako prisutna
Papa je legenda, nisam rekao da je hrišćanstvo legenda, debilu jedan. I ima u džamijama svega i svačega, kao i u crkvama.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
HVALA BOGU da bar jednom bude neko najbolje odjeveni muškarac a da nije nabildovan
Bas je mrak, reću Sakibi da i meni sašije jedan ovakav kompletić
Od kud ti lova frajeru, od kud ti lova...frajeru!
đorđo armaaani
Onaj shal ga otvara u struki
Nije Papa tražio da ga proglase modnom ikonom. To sto novinari forsiraju nema veze sa njim. Čovjek je otvorenog srca. Zato je pobrao tolike simpatije. Samo neka nastavi započeto.
našli se muslimani govorit o pedofiliji, a crkva javno osuđuje ju kao devijantno ponašanje, dok je u islamu normalno vjenčavat djevokčice i bebe, fuj!
Javno osuđuje, a tajno praktikuje, zato je ratzinger i otstupio
Papa fashion week.......
uz duzno postovanje ,al nidze veze sa vezom previse je sto je je
NOVOGODISNJE PODIZANJE RASPOLOZENJA, KROZ HUMOR I SLIKE! :) http://adf.ly/bMhTO - Gdje nam je prijatelj? http://adf.ly/bMhc3 - noc pred ispit http://adf.ly/bMhiJ - pozdravljam... http://adf.ly/bMhxH - sjetite se njega :) http://adf.ly/bMi2M - hoce li to skoro? http://adf.ly/bMi98 - hodajuca reklama http://adf.ly/bMiBx - koji li je blesaviji? http://adf.ly/bMiVg - uvijek postoji sposobniji http://adf.ly/bMiXs - krivo je more http://adf.ly/bMibv - Dragi, dobili smo! http://adf.ly/bMieE - crnogorac... http://adf.ly/bMii1 - centrifuga, potrebna? http://adf.ly/bMinp - posao pa posao :P http://adf.ly/bMitQ - zenit ces me? http://adf.ly/bMivU - dan apokalipse http://adf.ly/bMiy3 - zavod za zaposljavanje http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :)
Papa fetish haha
Steta sto nije Erdogannn :)
po cemu? sto svaki dan oblaci jednu te istu halju :P...kao da je to on izabrao, naredili mu :D
Pa đe si, Superpapa! Pa sad si najbolji u svemu! Konačno! To majstore, vjerovali smo u tebe! Superpapa, Superpapa, Su-Su-Superpapa! Superpapa, Superpapa, Su-Su-Superpapa!
Jučer, cijeli dan nije bilo nijedne vijesti o tebi! Zamisli!
"Kada je aktuelni papa izabran i kada je odbio nositi crvene cipele, pomislio sam kako to jasno odražava i njegov pristup ulozi pape”. Zamolio bih redakciju kliksa da ovu recenicu uvrsti u takmicenje za najvecu glupost izjavljenu u 2013. Vatikan, najvece zlo covjecanstva, izabrao je papu koji odbija da nosi crvene Prada cipelice. Eto nama nebeskog raja.