Prema Daily Mailu
10

Ovo su bile najgore odjevene zvijezde na zabavi poslije Oscara, većina pokazala donji veš

D. J.
Foto: EPA-EFE/Instagram
Foto: EPA-EFE/Instagram
Nakon što su filmske zvijezde pokazale svoje najglamuroznije haljine na svečanoj dodjeli Oscara, uslijedila je Vanity Fair zabava gdje su se uz glumce okupile i druge slavne osobe.

I dok su neki oduševili modnim izborom, drugi su osvanuli na listi "najgore odjevenih celebrityja" koju je sastavio Daily Mail.

Prema ocjeni spomenutog portala, najgore odjevena bila je glumica Halle Berry, "koja se odlučila za bizarnu mini haljinu od crnog tila, prekrivenu mašnama, a ispod je otkrila crni bodi".

Odmah do nje je glumica Daniele Brooks, koja je bila u prozirnom kombinezonu, ispod kojeg se nazirao donji veš, te crno-bijeloj bundi.

Nije se proslavila ni Emma Roberts, nećakinja Julie Roberts koja je odjenula crno-bijelu haljinu preko koje je prebacila prozirni plašt ukrašen čipkom.

Čini se da je većina zvijezda odlučila pokazati donji veš na zabavi, pa je tako Ashley Graham naišla je na kritike nakon što se pojavila u prozirnoj crvenoj haljini i crnim grudnjakom i gaćicama.

Chrissy Teigen odlučila se za haljinu u žutoj i zelenoj kombinaciji prekrivenoj šljokicama i s velikim izerozom.

Na listi se našla i transrodna glumica Hunter Schafer koja se pojavila u bijeloj, dugoj suknji i s bijelim perom koje joj je jedva prekrivalo grudi.

Iako su prozirni materijali ove godine u trendu, ipak nisu najbolji izbor za svakoga.