Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zivotu se nisam ovoliko isprepado.
E hvala ti, bas si me nasmijao.
Dvije trecine ovih djevojaka nije za elite model. Ne kazem da su ruzne, ali jednostavno nisu modeli. To izgleda nisu primjetili ni oni sto su ih birali.
Dvije trećein ovih djevojaka ima pretke iz Černobila, prema onome što sam vidio..
hahahhahahha,sve grob do groba
O GOSPODE BOZE! Zar je ovo ljepota ove nase propale drzave? Pogledajte ovaj izbor od prosle godine, pokazite malo ovim djevojkama, pa nek se utjese. Kad infarkt nisam dobila. Najezila sam se, prosto ne vjerujem da su ovo lijepe djevojke! Jedina ovde lijepa je ova Kristina S, a ostale mogu da posluze da plase vrane na njivama.
GORICA JE NAJLEPSA, OSTALE NE KOMENTARISEM, HAOS.
Ako je ovo najljepse sto nasa zemlja ima, odoh se sutra pokupiti i zaputiti u neku drugu zemlju, pa ljepse bi ja nafato u svojoj ulici.
Isreno ne poznajem Enisu Bosankic al video sam je par puta u gradu devojka je puno lepsa uzivo nego ovde..cak sam se i raspitivao za nju..a imam i sliku gdje je bez sminke :)https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1001528_10200875985355154_262221470_n.jpg a sliku sam dobio od tajnog izvora :) paparaci vec poceli :P
izbor za vilidz luk? bjaaazi ba
nije cura kriva sto je ko stativa ... al bukvalno o.O ... ja ove modne standarde ne kontam fakat ... pa ovo je na granici neuhranjenosti ... od prve do zadnje ... sretno vam u surovom svijetu manekenstva
jeste glupi, pise vam u informacijama koliko djevojke imaju godina
Gorica i Kristina najljepse
ljepse mozes na kovacima iskopat -.-
pa ako su one finalistice elite model look ond sam ja alain delon
14 godina?! Pa gdje su ti roditelji koji puste dijete od 14 godina, koje je jos u osnovnoj skoli, da zakoraci jednom nogom u svijet luksuzne prostitucije?!
gorica i kristina prelijepe :) ustavi najljepse hahahha
cccccccc "blato",ima 150158718751785 puta ljepsi cura
Ljepse je Amor Masovic na lopati vidio..