PROMO
5

Outlet dani: Svi u Dresscode po svoj zimski kod

Jedinstveno outlet sniženje do 80%. Modni brend Dresscode spremio je zimsko iznenađenje, outlet cijene niže i do 80% za sve komade zimske garderobe.

Sniženje se odnosi na cjelokupni asortiman, bilo da se radi o muškim i ženskim odijelima, kaputima, sakoima strogih linija, bezvremenskih krojeva i premium materijala, košuljama i modnim asesoarima.

"Željeli smo novu godinu početi lijepim temama i obradovati naše kupce. Sretni smo što možemo ponuditi naš asortiman po outlet cijenama koje će doprinijeti razigravanju svakog outfita. Pozivamo kupce da požure u Dresscode po lijepe, izuzetno kvalitetne i pristupačne komade odjeće" poručuju iz Dresscode-a.

Ove godine u ponudi bh. brenda mogu se pronaći muška i ženska odijela izrađena od 100% vune, kaputi od kašmira, sakoi savršenog kroja. Klasični, bezvremenski komadi obogatit će svaki muški i ženski garderober.

Iz Dresscode-a pozivaju sve kupce da što prije posjete dućan koji se nalazi na drugom spratu BBI Centra u Sarajevu i kreiraju svoj savršeni zimski outfit.