Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modni dogadjaj otvara ministar rudarstva... sreća pa nema žirija jer bi u njemu sjedili mesari...
...kako bi tek oni "vagnuli" butku,a? :))
Valjda zato oni sjede u žiriju jer znaju koji batak i karabatak valjaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj ministar energetike, rudarstva i industrije otvara fashion week..hahahaha SDA se pocela i modom bavit..hahaha
Trhulj -intimno rublje:)
A kojeg bi ti ministra predlozio?Ako s uzme u obzir da je moda veoma vazna grana u textilnoj industriji,pa nece ministar poljoprivrede,turizma ili sporta otvoriti taj dogadzaj.To je jedno a drugo vidim nema nekih novina na ovim barem slikama sto se mode tice tako da slobodno mogu zeni reci da ce i slijedece sezone biti trendi i u krpicama od prosle godine.
pljuni me ako svi skupa na reviji imaju 100km u džepu..
Imam pametnija posla od praćenja ovakvih "dešavanja"
jebla vas moda
commi:) i fashion show :) khm khm:) hehehehe
jad i cemer
Ako po ovom nazovimo Fashion week-u budemo gledali sta je u modi, jadna nam je majka :)))))
Komentari na ovakvim člancima najbolje pokazuju kako je klix lego zavidnih isfrustriranih paćenika. Hajd sto ste ružni, nego ste i glupi.
Ovo na slikama je sve demode. Najbolji primjer zadnja slika. Mene ovo vise podsjeca na sajam radnicke opreme. Iako ovo ni rdnice na salteru ne bi obukle.
jbt nivea,solea,balea Fashion trakavice.lobotomija!
Joj cetvrtastih glava aman. Sve go seljak do seljaka... ali pod "firmom" urbanosti i gradskog drustva. Muka mi je od vas svih modernih, urbanih, lijepih, posebnih. Ko god da spada u ovu grupu ljudi je teska gaborcina zeljna pazenje. FUJ !
Ja ne znam dal u Bosni ima jedno zensko koje ima lijepu facu I lijepo tjelo..ove na slikama (kao i ostali nasi "supermodeli" na klixu) ili su ruzne do bola ili imaju noge kao balvane..a za ovu "modu" nemam komentara hahahha ove "ljepotice" s tom odjecom izgledaju i starije i ruznije a i to tek moras uspjeti :D
...lijepo ja kažem...kad žensko nagrdi žensko, nema dalje :)
druga i posljednja - very fuckable :D
...as usual, very stupi comment :)
commi, napusis mi se qrca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dovoljno je pogledati foto reportera tik pokraj bine i svima ce biti jasno sta mislim o ovoj manifestaciji
Bas ste moderne, a i Nerzz je glavni :)