Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ti fotomodeli imaju neke probleme sa usnama. herpes ili tako nesto... kao da je plastična hirurgija bila na djelu
Ne samo fotomodeli nego zeMske uopste!
Jest ovo meni glupo, gledam onako malo, sve djecica hodaju polugolo, a tamo ziri neki, oni ko ocjenjuju nesto, sve bi ja to motikom nacero radit nesto korisno.
Zna li se jel Neyla Gutic maabjila fotosop?😂
Ne brini videli su devojku uzivo svi zato i jeste prva pratilja mislim da nije potrebna rasprava dalje dokazala je svoju lepotu uzivo😉
Najlepse su pobedile i osvojile titule.Svi koji su bili uzivo na dogadaju to mogu potvrditi.Ziri je sam birao najlepse od njih.Samim tim vidite da su devojke uzivo top.Svaka cast i ostalim devojkama i svu srecu dalje na takmicenju.Zivot je pred vama iskoristite svoju lepotu mudro i na lep nacin.
Kome li ga je ova obalila za prvo mjesto ljepša čistačica u osnovnoj školi u Derventi
sad prolaz imaju samo one koje imaju napuhane labrnje. (nije do njih nego do stoke koje su u ziriju).
frustrirane drka+*ije na tastaturi. lakse vam je kad ste nemoc i frustracije iskucali? ni ovakve, fotoshopirane ofajle vas ne zele... samo kucaj zlo i oholost. bolje se osjecas? neeeeee
Očigledno je da ovu Nejlu Gutić malu neko gura jer sama od sebe ne može. Čak mi smrdi od silnog faceappa i šminke preko slike.Ni stava ,harizme ,držanja ništa ..Prosječna curica željna pažnje koju joj niko očigledno ne daje pa se zeli istaći kroz ovo. Do godine neka odradi nekoliko estetskih korekcija pa je za očekivati da će i pobjediti.
Ne mogu da ne prokomentarisem.Devojka Nejla iz Sarajeva je mnogo lepsa uzivo, bila sam jedna od gostiju izbora.Ima hod, stav, osmeh, mrsavica je i ima visinu sto je za revije i modeling bitno!Da ne vredi ne bi bila tu gde jeste.Jako je prijatna i mila.To mozete videti na youtube prenosu. Svaka od njih je bila nasminkane za scenu sto je sasvim uredu za ovakav dogadaj.Bilo bi lepo da im budemo vetar u leda.Svim devojkama sretno na drzavnom takmicenju pokazite sebe u najboljem svetlu!
Ovakva takmicenja su samo legalna sredstva da se unisti cast, moral i stid jedne zene.
Sponzor Nurko & diblovi
Nika je na vagi sa Leonardom dok se Adelisa cini se uvukla po kljucu.
ne mozes od ove dvije pratilje jednu napravit da valja
Nejla prenasminkana
Je li ovo sa izbora '98.god.?
Zar se još održavaju ovakvi izbori? Sve iste copy-paste. Regrutacija za šta pitam se?
Sve iste