Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nimalo simpatično gledati nekog starohana kako grli ovo dijete. :S
Manekenke u BiH = bezobranice, spnzoruse, tuke !
AHAHAHAHAHAHAH dugo ljepše djevojke nisam vidio....samo ih je teško razlikovat od gusara
Subjektivni, valja nekad biti i objektivan u životu! ;)
MOLIM EKIPU KLIX.BA DA ZABRANE KOMENTARE NA TEKSTOVIMA! odvratno je kako vrijedjaju bespomocnu djecu (generalno sve bespomocne kategorije drustva)...i te uvrede dolaze od kompleksasa koji nemaju zivot pored internet foruma...
imal koja za jednu noc?
Jadna Bosna ako je ovo najbolje sto imamo...Covjek moze bolje probrati na ulici :(
GLUPAČICE MALOUMNE GLEDAJ ONE BALAVICE KAKO DOPUŠTA DA JE GRLI I DA JOJ STAVLJA RUKE SKORO NA SISE JEDAN ORONULI STAROHAN. JAO DA MI JE ONO KĆERKA KAIŠEM BI JE UDARAO DA VIDI SVOGA BOGA!
Valjaju nase djevojke, i jesu najljepse, al ove sa fotografija se i ne mogu bas ubrojati u te...
Ako su ovo gusari, onda sam ja Kapetan Kuk. Neka nad dragi Bog sacuva i zakloni od ovakvih manekenki i gusara.. A blago onoj majci cija je kcerka jedna od ovih sa fotografija. Mozda dobije peglu ili fen za nagradu - ako pobijedi..
Koji ste vi seljaciiiiiiiiiiiiiiiii........ali ne znam kako Klix.ba dozvoljava ,ovakvim maloumnicima da komentarisu....NIVOOOOOO STEEEE....ostavite djevojke na miru kad nemate neki normalan i kulturan komentar ...DJEVOJKE SRECNO
Sta ima najljepse...
Fotografije odudaraju od naslova da B*g kaze
moža je pravilnije ovako: Ku... izbora Rowenta for Elite Model Look trenutno se nalaze u Šibeniku gdje se dobro JE.... i pripremaju za izbor 14. septembra.
Bosanac sam al ove nase trebe k___U__R__C__U nevaljaju,sprkinje 3 put bolje al realno