Rowenta for Elite Model Look
0

Najljepše djevojke iz BiH s gusarima snimile spot u Šibeniku

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Finalistice izbora Rowenta for Elite Model Look trenutno se nalaze u Šibeniku gdje se dobro zabavljaju i pripremaju za izbor 14. septembra.

Nakon Marine Frape u Rogoznici, najljepšoj marini na Jadranu, djevojke su sa pripremama nastavile u Šibeniku, gdje su smještene u hotelskom kompleksu "Solaris".

Finalistice, podijeljene u dvije grupe, uče koreografiju, a dodijeljene su im vođe, koje vode brigu o njihovim aktivnostima. Na Jadranu su snimile i promotivni spot u kojem su im društvo pravili gusari.

Finalistice izbora Rowenta for Elite Model Look u Sarajevo se vraćaju u ponedjeljak, gdje će se u hotelu "Hollywood“ pripremati sve do finala. Inače, žirijem izbora, koje je zakazano za 14. septembar, predsjedavat će Michaela Goddard-Quesada, predsjednica "Elite Model Look Internationala" .

Izbor top modela Rowenta for Elite Model Look ove godine se održava šesti put. Na 16 kastinga učestvovalo je više od 600 djevojaka iz svih dijelova BiH, a u okviru polufinala održanog 21. jula u Sarajevu izabrano je 14 najljepših. To su

Melani Klarić, Milica Nikolić, Dena Jahić, Tatjana Stević, Tamara Mišanović, Ivana Blažević, Nikolina Mišković, Sara Josipović, Lana Aleksić, Đurđina Mihajlović, Anja Zekanović, Dejana Stojić, Bojana Blagojević i Senaida Mujkić.