Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix-tok.ba
jesu dobra vremena za bit tzv novinar. listas videa po tik toku i onaj koji ti je zanimljiv o njemu clanak od par recenica napravis, prevedes par komentara sa tog videa i eto ti clanak. plata redovna
Blistaviji na sarafima od moje buducnosti , sav urnebes traje od 6 - 8 godina kad pocne infekcija i mesno tkivo slabi kao i kosti . Za ovakav poduhvat je potrebno svaka tri mjeseca posjeta zubnom tehnicaru i stogo pranje sa malim cetkicama oko sarafa .Pozdrav za buduce umjetnike neka dobro razmisle na ovaj poduhvat.
zelis reci da ne treba raditi zube
Pa sarafi idu ko nema zube, ovo su krunice.
Tirkiye
Sasvim normalno da pod neonom ovako svijetle, zubar je odlično odradio posao.
Ljubomora je cudo
Svaki zub koji nije prirodni ovako svijetli pod ovim svjetlima. Nazalost, izgubio sam vecinu zuba u ratu (da ne objasnjavam kako) pa dobro znam o cemu govorim.
Glupavo....ljudi te pitaju da izabereš boju, biraš, a to što je debil-debil, to je drugo.
Brat ima lampu u ustima
sigurno mu je tegeltija dao adresu
Halo glupani, ovo je filter na tiktoku za bijele zube. Kakvi amateri ocm
Glup, gluplji, novinar klixa...
Ala je opravio... Svaka mu cast!
pokazivati-inf. - pokazujući-g.p.s. E moji novinari Šimićevski.
Keramika.
Prije su se zvali osobe sa posebnim potrebama, danas ih zovu korisnici TikToka
Bitno je samo imati trojku na gornjoj i donjoj vilici da možeš zagrist košpu na stadionu. Jeebo ostale zube, bezveze šuplje iz dana u dan i prave glavobolje - ne možeš cafetinima utolit. q