Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zbogom pameti.
Ružno postalo lijepo i obrnuto. Čovjek ne vjeruje vlastitom ukusu i osjećaju samo zato što mu neko siluje mozak sa glupostima.
Nikada necu shvatiti kakvu inspiraciju mladi ljudi mogu pronaci, evo konkretno, u njoj. Jedino u cemu se mogu ugledati je da teze tome da na rame zakace torbicak koji vrijedi 1.000€, i to zovu stilom. Jer doticna, osim poneke pogodjene kombinacije, uglavnom izgleda katastrofalno. Evo npr. Ovaj narandjasti djemper sa izrezom, sa ovim metalnim pojasom koji nema svrhu i cipkanoj crnoj suknji - meni to djeluje kao haris export brzinski kombo na nekoj curici koja bi u stvarnom svijetu bila ismijavana sto je to obukla...
..."uspješnost" i "ljepotu" odjevne kombinacije definira stepen uticaja kombinatora na masu. kim kardašijan je uspjela, uz pomoć modnih mahera i medija (što je sve jedan uvezani biznis) da svoju katastrofalnu nesrazmjernost nametne kao "brend", a sebe kao "mofnog gurua" koga slijede milioni tukica.