Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko negtivnosti kod Mrguda. Njen život i njena stvar. Svaka pjevaljka Granda je imala više partnera nego ova ili porno zvijezde pa ne smeta mrgudima da kupuju karte. Problem je što djevojka ne želi da bude u vezi sa minderašima kojima je najveći uspjeh od roditelja uzeti lovu za kafu. Napravite nešto u životu. Nezadovoljni svojom situacijom kritikuju svakoga. E mrgudi, mrgudi.
NECE OVO DUGO TRAJATI NJIHOVA LJUBAV🤣🤣🤣🤣
2021-manekenka porijeklom iz BiH ljubi danskog reprezentativca. 2022-manekenka porijeklom iz BiH ljubi njemačkog biznismena Alvara Gerllingsa. 2023-manekenka porijeklom iz BiH ljubi Micka Schumachera. Klixu daj nađi neku društveno korisnu djevojku iz BiH i o njoj napiši članak, pusti ovu ljepoticu koja ni ne zna gdje je BiH.
I sponzorusa po svemu sudeci..
Mala se uhljebila
Toliko su bliski da samo što ne spavaju zajedno…
Baš su divni rasplakao sam se😥😢😭 suza suzu goni
Trump iz mladjij dana
Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.