Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je bila dobra u Transformersima. A najbolju ulogu karijeri je odigrala u spotu Love the way you lie..., nije da ne zna glumiti ali joj fizicki izgled zatvara sva vrata jer niko ne vidi dalje od toga, a nije ni ona nesto posebno pametna jer se uklopila u ono kako je vide.
Bas tako iznosis neke nebutne informacije o iq za koje i sam kazes da su A MOZDA JE OVO RAZLOG 🤣🤣🤣🤣🤣
Ovo ona sto satro pati od manjka samopouzdanja...
Veceras cu pogledati nesto s Megan Fox
nije kakva je bila prije…. ni blizu…
Ubi jr droga
Otkud ti ta informacija
Briga me za Megan Fox, ali ovaj njen pad je zapravo lekcija svim ljudima koji imaju potencijala, Tužno je gledati ovo njeno propadanje, baš kao što je tužno gledati ljude koji imaju potencijal u bilo čemu a destruktivni su prema sebi.
Usa xurvetine
hajmo svi fanovi iduci petak na dzumi da se skupi sergija da sebi zena sta kupi
Šta znaju fanovi.
Nije majka, trandza je. Ima video na kojem priznaje da je musko.
Pa ako su njeni fanovi, onda su to inteligencije na nivou sobne temperature, mogu žaliti samo sebe, čuj ona izgleda jeftino, pa njoj se xebe, može sutra ući u sferu luksuza ponovo.