Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta smisao ovakvih videea? Neko treba da zavidi ovoj otekloj ćurki na hrpetini cipelčina, torbetina i krpa? Nije loše ovako prikazati koji video ovog tipa o poznatim "zvijezdama". Čisto da horde "fanova" vide o kakvim se zapravo običnjacima radi. Neduhoviti, prosječno pametni, nadprosječno sujetni. Kad poskidaš marketinške trikove, vještačke trepavice, nokte, perike i šljokice dobiješ sasvim običnog homosapijensa čiju lobanju mimo tv ekrana nikad ne bi primjetio.
@AriaScorpio Ne cudi me tvoj komentar, jer svako zensko mrzi drugu zenu cim je ona na bilo kojem polju uspjesna. Usput mi reci, jel hodas gola, cim tako govoris o zenskoj odjeci. Kupis li ti sebi sta od odjece,il ipak mrzis krpetine i cizmetine? Zenska ljubomora je najgora bolest
@psn Ne vidim zašto bi nekoga čudio moj komentar? Ne hodam gola naravno ali kome trebaju ormari puni odjeće i obuće? Sebe smatram sasvim običnom ženom koja i pored svoje običnosti ima previše garderobe,. Potrošačko društvo nas stavlja pod pritisak kojeg često nismo ni svjesni pa smo tipični potrošači koji nimalo lako zarađen novac troše na stvari koje nam ne trebaju, koje jednom ili dva puta obučemo. Ista histerija se prenosi na sve drugo u ženskom svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne smeta mi sto zena (ona ili druga zena iz showbusiness-a) ima gazilion cipela/haljina/flasa vina....zaradila je sve na sopstvenom talentu i kupila- nije ukrala i niko joj nije poklonio. Ako je to cini srecnom (mada sumnjam), so be it. Ono sto meni smeta je medijsko nametanje ovakvih "postignuca" kao nesto cemu treba stremiti, odnosno ako nemas 1000 pari cipela koje vrijede k'o i Bosnakohercegovacki dug MMF-u, nisi uspio u zivotu.
Ja bi nju rado!
Napušena djeluje...
Naravno zenama je malo deset pari one bi 100. pari i jos vise
a nosaju dva-tri para u vrh glave... kakav strašan nedostatak praktičnog mozga
Grozna je. Jednom na Koncert otisla i nikad vise. Pjeva dobro, ali ponasanje na bini je grozno. Stablo od Bukve ima vise zivota u sebi od nje. Toj zeni je mrsko da hoda, najradze bi ona da leti, ali ne moze.
redneck
uuuu hvala kliksče prosvjetitelju naš
Joooj jaro vid' sise hahahah
koji kitsch i neukus.... džaba sve kad bez alkohola i gudre ne možeš živjeti....
Cini mi se da sam negdje procitala joj rodjeni brat i sestra zive u ozbiljnom siromastvu.
@katonix fašist
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je ista od toga obukla vise od dva puta stavljam ruku u vatru. Cisto bahanalisanje.
mene bi bilo stid !
prelijepo
@HadzijaEmledin zar te nije stid vise
Hahahaha a jagodica ljubomorna što i njoj nećeš 😂😂😂😂😂 Svaka čast na iskrenom komentaru 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)