Markirane krpice
81

Mariah Carey otvorila svoj luksuzni ormar: Stotine štikli, haljina, rublja, naočala...

Klix.ba
Američka pop diva Mariah Carey otvorila je svoj luksuzni ormar u kući u New Yorku za ekipu Voguea. Dovoljan je samo jedan pogled na njene šljokičaste haljine i stotine štikli koji će oduzeti dah svakoj dami.

"Ja se ne oblačim neformalno kao većina ljudi, ali vjerujem kako bih mogla", rekla je Carey za Vogue.

Pored brojnih markiranih krpica dizajnera poput Jimmyja Chooa ili štikli Christiana Louboutina, slavna pjevačica ima i nekoliko unikatnih komada. U njenom ormaru može se naći i ružičasta Hermes Birkin torba koju je dobila od bokserskog šampiona Floyda Mayweathera te kompaktna šminka Marilyn Monroe u kojoj se nalazi ručno pisani govor američke glumice i modela iz 50-ih godina.

Dobitnica Grammyja u ormaru ima poseban dio za donje rublje u kojem se nalaze brojni seksi korzeti, spavaćice i grudnjaci raznih boja, oblika i materijala. Također, pjevačica ima i posebnu kolekciju naočala te odvojenu sobu za šminkanje.

"Nekad biramo nešto što nam savršeno pristaje, nekad nešto što će nas stisnuti, a nekad uopće nije važno koja je cijena nečega ukoliko se u tome osjećamo lijepo. Ja se volim puno oblačiti i presvlačiti. Nekad mi samo dođe da obučem donje rublje i šetam po kući", kazala je Carey na kraju obilaska njenog ormara.