Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko moraš biti zatvorenog uma da ti nešto ovakvo smeta? Bijedni ljudi.
Da je pretvorila crnkinju u bjelkinju, na nju bi se obrusile sve svjetske organizacije koje zastupaju politicku korektnost
PROFESOR ELVEDIN PEZIC O BOSNJACIMA NARODU KOJI NEMA IDENTITETA I CASTI https://www.youtube.com/watch?v=v8BVI9o7VrE
A može li kako od mene-sirotinje da napravi milijardera? To bi joj bilo remek djelo a ne ovo...............
...pročitaj "jamio-teoriju" ljube ćesića rojsa.
@commiemarshhal Ko je jamio,jamio je.
Al' zato kad se plavuša "pretvori" u "crnku" ili kad obje pređu na crvenu kosu, ili npr. kad se povećaju sise i usne, to je prihvatljivo. Niđe veze. Ovaj svijet više ne zna šta će od sebe. Sve nešto smeta, sve je nešto uvredljivo, svi su osjetljivi na gluposti...
Stvarno ima smisla za sminkanje. Jeli umjetnost ili ne, ali je prelijepo uradjeno. A ne vidim sto je problem uopste.
Super izgleda.
Haha, a crnci se redovno izbjeljuju, gle Beyonce na sta lici, plavusa lol, a pvamo ako stavis tamniji puder, rasizam. Zalosno da su najvece zrtve rasizma danas najveci rasisti.
Haha, a crnci se redovno izbjeljuju, gle Beyonce na sta lici, plavusa lol, a pvamo ako stavis tamniji puder, rasizam. Zalosno da su najvece zrtve rasizma danas najveci rasisti.
Joj što ne mogu ovih dušebrižnika kojima nikad nećeš valjati, ma šta god uradio. Ja danas veću glupost nisam pročitao... (još uvijek, klix je nepredvidiv 😂)
ova izjava je jaka "... i nisu se složili s načinom na koji razmišlja." :))) Pa sta je trebalo da svakog ponaosob pita za njihovo povrsno misljenje, ja "javnosti" i govana. da mi je njihove brige
ova izjava je jaka "... i nisu se složili s načinom na koji razmišlja."
Pre svega, stvarno ne razumem zbog cega je ovo problem. Elem, i pored vrednog pokusaja da model kao tamna osoba ispadne lepsa, to joj ocigledno nije poslo za rukom. Zanimljivo je kako je sasvim normalno konstatovati da su prosecno Crnci fizicki snazniji i recimo vise naklonjeni atletici, ali je u isto vreme ogroman tabu tvrditi da su Belci generalno fizicki privlacniji, ili ne daj boze Inteligentniji.
@intuition razumijem ja sve to...cak imam i drugaricu poznanicu koja mi je priznala da je ustajala prije muza svako jutro i sminkala se da mu bude lijepa (btw. sad se razvodi)...treba za sve imati granicu, i sama se sminkam i njegujem,al kad vidim na licu 5 slojeva pudera hoce mi nesto biti....
@november naravno da ne treba pretjerivati, ali nešto ne mogu da krivim i one što pretjeruju, ako su sebi tako lijepe, onda nek s lica prave neko djelo impresionizma, a za tvoju drugaricu, bolje da ga je u startu navikla da prirodan izgled, neko tako jedan dan zaboravila, pa puče razvod, šalim se naravno.
@intuition iskreno i sama sam imala faza na pocetku "sminkerske karijere":) da stavljam vise pudera nego sto treba pa su mi neki govorili da nema potrebe jer imam normalno lice...sad je vec druga prica..uredu kad su neke posebne prilike tada ide full sminka al za svaki dan na posao ipak ne..manje je vise;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci sve nase jetseterice su crnkinje....i one se ovako sminkaju nabace kilu pudera tek kad odete na bazen ili more vidite njihovu pravu facu:)
nekome je jednostavno taj kozmetički dodatak neophodan, mnoge žene s aknama, ili tragovima na licu se osjećaju nesigurno, pa stavljaju puder s ciljem da koliko toliko sakriju taj njima nedostatak. Lično smatram da niti jednu ženu to ne može učiniti ljepšom, no što stvarno jeste prirodno lice.
odobravam transformaciju. daj pecat da ovjerim.
...zašto bijes? pa ovo je čista, izvorna politička, da ne kažem rasna korektnost.