Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema dalje moj brad je najbolji,jedva cekam da mi veceras dodje kuci svasta cemo raditi hehehehehehehh......
zjo balvana kod alicie keys, jos minjak obukla, nidje veze... brad je najjaci, ko i uvijek
to hilmo, reci im a ti osobo, ne seri, puno pametujes a nisi bogzna nesto posebno pametna
\"Danijel Craig, glumac koji je utjelovio lik slavnom tajnog agenta Jamesa Bonda, poznat je po tome što brine za svoj izgled i pažljivo bira odjeću. Zbog toga mu Vanity Fair već drugu godinu daje zasluženo mjesto među najbolje odjevenim ličnosti u svijetu.\" A nigdje njegove slike na mapi...
Wow, to je malo ostro (Hilmo, Olovo)! neko moze da kupuje povoljnije stvari i izgledati dobro. Vazno je da neko ima STILA a ne puno para. Samo sto neko kupuje puno stvari ili najskuplje stvari ne znaci da najbolje izgleda...... I zasto su \'saljacine\' ako kazu sta im se svida a sta ne. O ukusima se ne raspravlja.. Ne valja kada tako osudujes ljude, sta ti to znas kakvi su drugi ljudi? Sa takvim stavom nisi nista bolji.
A sta to seljacine znaju, o americkom zavicaju. Dajete blentave komentare, a nemate ni jedan par cipela kako valjaju. Vama je moda po pijacama, kupite 5 jaja i jedne papuce i eventualno farmerke.
ovdje jedino Carla, Brad i Zelwegger imaju ukusa.
iiihahahha, divi one bloombrg, hahha Obama se najbolje obukli!