Moda i ljepota
0

FOTO / Kandidatkinje za Miss BiH nastavljaju pripreme u Bodrumu

Sarajevo-x.com
Kandidatkinje izbora Miss BiH za Miss svijeta 2010. svoje pripreme nakon onih u Hotelu "Terme" na Ilidži nastavljaju u Bodrumu, u Turskoj.

Približava se 19. septembar, dan kada će naša država dobiti još jednu svoju predstavnicu na najznačajnijem svjetskom događaju u oblasti ljepote, a koji će se održati u Sanyai, na kineskom otoku Hainan.

PR izbora Tanja Vujičić kaže da naše ljepotice svakog dana vrijedno rade, kako bi zablistale i fascinirale bosanskohercegovačku javnost na finalnom izboru za Miss BiH, tako da i ne obraćaju pažnju na brz tempo.

Djevojke su snimile spot za kozmetiku Oriflame, oficijelnu kozmetiku izbora, te održale photo sessione i snimanja videoprofila.

"Poznato je to da Direkcija Miss BiH za Miss svijeta svake godine traži i bira kompletnu ličnost koja sa ponosom može biti vlasnica ove laskave i velike titule kakva je Miss Bosne i Hercegovine. Možemo se osvrnuti na godine iza i vidjet ćemo da su sve naše misice danas jako uspješne djevojke", kaže Vujičić. "Pokraj ljepote koju djevojka treba posjedovati, ona mora imati i unutrašnje pozitivne osobine. Mora biti inteligentna, šarmantna, harizmatična, komunikativna, zračiti pozitivnom energijom, imati ambicije za uspješnu poslovnu karijeru, mora imati samopouzdanje i vjeru u sebe, poznavati strani jezik. Zato su djevojke u Hotelu "Terme" snimale i svoje videoprofile, kojima su se mogle predstaviti i kroz koje Direkcija Miss BiH, kao i stručni žiri, može pobliže upoznati i ocijeniti svaku djevojku."