{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počele pripreme za 15. izbor Miss BiH za Miss svijeta

S
31.8.2010. u 08:21
0
7
Počele pripreme za 15. izbor Miss BiH za Miss svijeta
0
U Hotelu "Terme" na Ilidži počele su pripreme za 15. izbor Miss BiH za Miss svijeta, koji se održava 19. septembra u Sarajevu. Dvadeset četiri djevojke takmiče se u finalu, ali je kruna najljepše rezervisana samo za jednu.
Izbor Miss svijeta ove godine će se održati u Sanyau, na kineskom otoku Hainan.

Finalistkinjama je hotel ponudio mnogo više od samog mjesta za odmor. Ističu da je to je odlično mjesto za rekreaciju, lječilište i uživanje, tako da djevojke uživaju u wellness-programu koji obuhvata dva zatvorena bazena, fitnes-centar, saunu, tursko kupatilo, solarij, razne vrste masaža, termalne kupke i drugo.

Upoznale su se i sa make-up artistom Direkcije Miss BiH, Lejlom Busuladžić, koja im je najavila svakodnevni žestok radni ritam. Kao i svih prethodnih godina, oficijelna kozmetika izbora Miss BiH je Oriflame.

Za dobar fotosession zadužen je Ensad Adilović Kinez, koji kaže: "Još uvijek nemam favoritkinju, ali moram priznati da je ove godine konkurencija zaista velika i ima jako mnogo dobrih djevojaka. Mislim da su ove godine zaista najbolje djevojke na izboru Miss BiH u odnosu na sve protekle godine".

I direktorica modne agencije ABC Models, Stela Zubak-Jovanović, priznala je da su djevojke "prelijepe, talentovane i obrazovane" i dodala: "Bit će težak zadatak izabrati najljepšu među najljepšima. Ove godine i građani Bosne i Hercegovine odlučuju, te će za nekoliko dana početi i telefonsko glasanje koje će biti otvoreno sve do finalnog izbora Miss BiH, 19. 9. 2010. godine. Sve imaju jednake šanse za pobjedu".

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: