Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugo moja...od toliko bh. hotela one u Tursku na pripreme..kakve pripreme:)) Za sta da se pripreme..kako da hodaju na pisti:)
@ seadm naj komentar svaka cast i stvarno je tako dobije posao ko voditeljica i uzivi se kako je od malih nogu mastala o tom pozivu,a ova sa rusakom mora da fura stil paris hilton i jos da izjavi da je od pakovanja droge kontala paketic zvaka,onda joj je izbor za mis ono ma seoska manifestacija jer se ona ubila za hollywood-a,hehehe
Jadnice, koliko samo naporno rade! Baš mi ih je žao!
ma meni su sve ruzneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@seadm e svaka ti dala,nisam fakat cuo bolji komentar odavno....
meni je najbolja ona plava as ruksakom barbi hahahhah zeko pije mlijeko
@sedam E, svaka ti čast, ma bravo! Ja zaista, boljeg komentara odavno nisam pročitao! Ja bih sve te d.u.p.e.l.i.z.ačke manifestacije tipa eurosong ili ovi silni izbori ljepote, ukinuo, ma zabranio! Sve se to finansira iz naših džepova za tobože prezentaciju BiH. Mi smo sebe davno prezentovali, zna se kako...I još uvjek se prezentujemo. A za ove snaše ne bih trošio rječi. Predhodnik je fino objasnio put ovih hamšica na slici.
EEE,, kada treba da idu odbojkasi nema se para, a za Tursku ima, samo ko li ov ofinancira. Sada ce roba da bude probana od strane Turaka i jos nekih ( moderna verzija ssodoma igomora).... koja se najbolje, pokaze, ko zna,, mozda dobije angazman u Turskoj--- i da osvane vijest.. OSVOJILA LJEPOTOM BOSFOR dobila ulog uu iflmu, cak i propjevala??!? A onda ce doci u BiH, biti u Big Brother, i dobiti posao voditeljice na OBN , i reci kako je zandja godina na faxu,,, da je odvujek od \"MALIH NOGU\" zelila biti na TV....SCENARIJ VEC VIDJEN
a vidi ovih blondina treba im neko reci da plavo odavno nije IN
ova mlada partizanka sa pletenicom. 3. dole.
Najbolja je ova gore lijevo u ćošku.
Attack of The Clones
nezna se koja je ljepša ha-haha-ha-ha-ha